MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

@S.G.A.T. Sen bir de şu kuralı bilmiyorsun.Her hafta 1.2.ve 3.final için puan alıyor.1.=3 puan
2.=2 puan
3.=1 puan

Eğer finale kalırlarsa büyük avantajları olacak

Katılıyorum @denizz19'un final şansı kalmadı mesela artık geçmiş olsun.

tşk ederim çok sağol

@S.G.A.T. Sen bir de şu kuralı bilmiyorsun.Her hafta 1.2.ve 3.final için puan alıyor.1.=3 puan
2.=2 puan
3.=1 puan

Eğer finale kalırlarsa büyük avantajları olacak
haa anladım,ama yine de finale kalacağımızın garantisi yok.Bu tarz şarkılar finale2-3 tur almışken kullanmak daha akıllıca bence

Aramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyım
Delkanlım`a yazık oldu

Aynen @S.G.A.T. yarışmayı hemen anladın.Ama kötü de gelmemelisin kötü gelirsen de elenirsin

Aramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyım
Final şansın yok ne yazık ki sen en iyisi en iyi kozlarını sür yarışmada ne kadar kalırsan kardır senin için.

haa anladım,ama yine de finale kalacağımızın garantisi yok.Bu tarz şarkılar finale2-3 tur almışken kullanmak daha akıllıca bence

Delkanlım`a yazık oldu
Yıldız'în daha çok şarkısı var aslında süper albümleri var kadının illa ki çıkar daha.

Final şansın yok ne yazık ki sen en iyisi en iyi kozlarını sür yarışmada ne kadar kalırsan kardır senin için.
Keser döner sap döner aman dikkat sen gitme de
Benim arkam sağlam

Şarkıları dinledim, birazdan oylarımı kullanırım. Hangi şarkıcı kimde aklımda tutamadım ama bir yarışmacı benim en sevdiğim bir parçanı yollamış. 100 puanım olsa yine de ona verirdim.

selam herkese nasılsınız arkadaşlar bende birazdan oylarımı verecem
anemm 22 tane ya maşallah nazar değmesin

Şarkıları dinledim, birazdan oylarımı kullanırım. Hangi şarkıcı kimde aklımda tutamadım ama bir yarışmacı benim en sevdiğim bir parçanı yollamış. 100 puanım olsa yine de ona verirdim.
Teşekkür ederim layık olmaya çalışıyorum sizlere

Yıldız'în daha çok şarkısı var aslında süper albümleri var kadının illa ki çıkar daha.

Keser döner sap döner aman dikkat sen gitme de
Benim arkam sağlam
Her türlü benden önce gideceksin arkam sağlam numaraları bana sökmez.

Aynen @S.G.A.T. yarışmayı hemen anladın.Ama kötü de gelmemelisin kötü gelirsen de elenirsin
Evet bazıları da ama fazla küçümsemiş ilk turu bir-kaç şarkıya şarkıcılarını beğensem de fazla oy vermedim.
En iyi başlangıcı da Yalın`la Bully yapmış bu arada fazla göze batmayan,ama elenmesi de imkansiz olan bir şarkıyı kullanmış.
Duman`ın belki de en fazla reklamı olan şarkısı kullanılmış,Senden daha güzel fazla meşhur olabilir,ama final oynayabilecek şarkı değil.Duman`ın Slow`una güvenmek lazım aslında.Finale kadar gidebilir iyi şarkı sıralaması olursa.

Elinden geleni ardına koma
ikinci haftaya bomba girişlerim olacak
Çıkışın olmasın inşallah 2.haftadan.

@denizz19 'un arkasında da ben varım
Senin işin gücün bana antilik yapmak zaten beklenir senden.

Eyvallah dostum işimi bilirim ben.