MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

Puanlarımı sonunda verdim. 22 şarkı, dinle dinle bitmedi resmen. Herkese tekrar başarılar.

Mustafa Ceceli, Yıldız Tilbe ve MaNga, çok iyi bir başlangıç yapmış. Nil Karaibrahimgil'in şarkısına da gayet iyi bir puan verdim.

MFÖ, Sezen Aksu, Bengü ve Murat Boz da üst sıralarda yer aldı. Neşe Karaböcek beklediğimin üzerinde bir başlangıç yaptı.

Tarkan, Teoman ve Sertab Erener, ortalama başlamış bana göre.

Murat Dalkılıç, Duman, Yalın, Demet Akalın, Model ve Beyonce kötü olmasalar da geride kaldılar maalesef.

Mustafa Sandal ve Gökhan Özen de puan anlamında parlak sonuçlar elde edemedi ne yazık ki.

Bu haftanın elenme ihtimali yüksek olan isimleri de Selena Gomez ve Ebru Gündeş olacak gibi.

Teşekkürler gardaşım.

Cimriliğe kaçmak iyidir en iyi kozlarımı harcayamam hemen.

Ama ben tüm şarkılarıma çok güveniyor ve hak ettikleri değeri göreceklerini düşünüyorum.

Oylarımı kullandım. İlk haftadan bu kadar iddialı şarkılar beklemiyordum doğrusu.

22 şarkıcı olunca hepsini dinlemek baya zor oldu ama nihayetinde oylarımı kullandım.

Herkese başarılar.

Sonuçlar acayip şaşırtıcı bence.Yani baya şaşırdım.Bazıları 250 puanı geçmişken,bazıları 100 puanın altında 😱

Böyle bir kazık atacağını bekliyordum.

@S.G.A.T. başarılar kardeşim.
sağol kardeşim

bulurum ben şarkı))

Sonuçlar acayip şaşırtıcı bence.Yani baya şaşırdım.Bazıları 250 puanı geçmişken,bazıları 100 puanın altında 😱
daha oy vermedim

Gökhan Özen'in hatrı kalır.

Cimriliğe kaçmak iyidir en iyi kozlarımı harcayamam hemen.

Ama ben tüm şarkılarıma çok güveniyor ve hak ettikleri değeri göreceklerini düşünüyorum.
Sen güvenmeye devam et haftaya da kötü şarkı koy güven

Şarkımızın tamamını dinlemek için buyrun
Gökhan Özen'in kasıp kavuran albümünden Aramazsan Arama

Gökhan Özen'in hatrı kalır.

Sen güvenmeye devam et haftaya da kötü şarkı koy güven
Sana göre kötü olabilir baya beğenen çıkacaktır bence.
Haftaya da bu tarz bir şarkıyla geliyorum ama onu beğeneceğini düşünüyorum.

Bazı şarkılar ziyan olmuş ilk haftadan Aramazsan arama,özellikle Tilbe`nin Delikanlım`ı,masum değilizi ilk haftadan kullanılacak şarkılar değil.Bu turu ilk sıralarda btirseler de sonrakı turlarda zorlanacaklar.

Demek beni rakip olarak görüyorsun kendine sen bu adadan gitmedikçe bana rahat yok.
Selena ile aynı kategoride görüyorum sizi

Rahat ol SGAT
elimde çok koz var