MusicSurvivor 12. Hafta

Sevdiğim bir şarkısı. Üst sıralarıma aday.

İyi ama zorlu haftada alt sıralarda kalması olası.

@OzaN'a katılıyorum, yazım yanlışlarına dikkat edersek çok iyi olacak pek sevgili Editör arkadaşım.
@sokak sanati

Son yıllardaki en sevdiğim şarkısı (Adı İntikamdı ile birlikte) benden yine yüksek alır ama Aya Benzer'in bile zorlandığı bir ortamda işin zor.

Değişen kurallar nedeniyle herkes en iddialı parçalarıyla çıkıyor, yine puan verme açısından zorlu bir süreç olacağı kesin.

Son yıllardaki en sevdiğim şarkısı (Adı İntikamdı ile birlikte) benden yine yüksek alır ama Aya Benzer'in bile zorlandığı bir ortamda işin zor.
bu forumda eski parçalar çok ilgi görmüyor malesef tarkanında yeni parçalarına eskiye oranla daha büyük ilgi var bunları gözlemleyerek tesir altındayı çeyrekten önce ayırma kararı almıstım doğru karar verdiğimide görüyorum aya benzer bu hafta iş yapamayabilirdi yeni nesile çok hitap etmediğini gördük ama tesir altında tam aksine yeni nesile çok hitap eden bir parça son dönemlerede damga vurmus 3 parça arasına girerki 2013 yılında 1.olmuştu ben yapabiliceğimin en iyisini yaptım şuana kadar artık gerisi kısmet diyelim 🙂🙂🙂

İyi bir şarkı, geçen haftaya göre azda olsa daha iyi denebilir.

beğenmene sevindim sende geçen haftadan iyisin bu sefer iyi puanlarla birbirimizi telafi ederiz umarım

kafasından eleme yapmış cnm sunucu dğiştiriyoruz toplantı yapalım
@sokak sanati'na laf atan karşısında beni bulur.

Adam geçen haftanın sonuçları açıklanmaz konuyu açtı yarın da şarkı gönderme tarihinin son günü yarışmayı kafasına göre de uzatmıyor işte aradığım sunucu.

Son 5 kişi kalacak ve 5 şarkı dileriz her halde artık.
Geçen sezonda öyle olmuştu.
@EFE UYSAL