reklammı yok be efeye şarkı hatırlatıyorumŞarkımın reklamını yaptığın için teşekkür ederim. @vadikızı
reklammı yok be efeye şarkı hatırlatıyorumŞarkımın reklamını yaptığın için teşekkür ederim. @vadikızı
Sevdiğim bir şarkısı. Üst sıralarıma aday.Bu hafta Yalın'ın en başarılı slowlarından biri ile karşınızdayım.
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113
İyi ama zorlu haftada alt sıralarda kalması olası.Benim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun bence en iyi şarkılarından biri "Tükeneceğiz".
@Maskeli Fedai @Çiğdem- @Bully @Reytinger @beyazsoy @sokak sanati @Yiğitt @vadikızı @Tzira @xemrexxx @Nisa @ozgur2113 @Amuoreux @MelankoliK @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Aserat @OzaN
tmm cnm neyseGerçekten bilmiyorum hatırlayamadım. (
@OzaN'a katılıyorum, yazım yanlışlarına dikkat edersek çok iyi olacak pek sevgili Editör arkadaşım. @sokak sanatiÇok acayip bir hafta olacak gibi. Zaten artık zayıf halka kalmadı ama iki eleme birden olması işleri karıştıracak.
Bu arada @sokak sanati "2'si 1'den" nedir ya. "Birden" kelimesinin ilk kez öyle bir yazımını gördüm.
Son yıllardaki en sevdiğim şarkısı (Adı İntikamdı ile birlikte) benden yine yüksek alır ama Aya Benzer'in bile zorlandığı bir ortamda işin zor.mustafa sandal yakın döneme damga vuramamasından dolayı eleştiri alan birisi ve bu 2013 yılında çıkarmış olduğu bu single çalışmasıyla o yılın en çok satan parçası olmayı başardı bu eleştirilerede bundan iyi cevap bence veremezdi diğer arkadaşlarada başarılar
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Nisa @ozgur2113 @sokak sanati
evet güzel şarkı ya ay oy vrcem onu düşünüyrum benAma iyi seçim yapmış.
Şaka yapıyorum.reklammı yok be efeye şarkı hatırlatıyorum
biliyorum şaka yaptığını ama güzel şarkı seçmişsin yaaa nasıl oy vrcem benŞaka yapıyorum.
bu forumda eski parçalar çok ilgi görmüyor malesef tarkanında yeni parçalarına eskiye oranla daha büyük ilgi var bunları gözlemleyerek tesir altındayı çeyrekten önce ayırma kararı almıstım doğru karar verdiğimide görüyorum aya benzer bu hafta iş yapamayabilirdi yeni nesile çok hitap etmediğini gördük ama tesir altında tam aksine yeni nesile çok hitap eden bir parça son dönemlerede damga vurmus 3 parça arasına girerki 2013 yılında 1.olmuştu ben yapabiliceğimin en iyisini yaptım şuana kadar artık gerisi kısmet diyelim 🙂🙂🙂Son yıllardaki en sevdiğim şarkısı (Adı İntikamdı ile birlikte) benden yine yüksek alır ama Aya Benzer'in bile zorlandığı bir ortamda işin zor.
İyi bir şarkı, geçen haftaya göre azda olsa daha iyi denebilir.mustafa sandal yakın döneme damga vuramamasından dolayı eleştiri alan birisi ve bu 2013 yılında çıkarmış olduğu bu single çalışmasıyla o yılın en çok satan parçası olmayı başardı bu eleştirilerede bundan iyi cevap bence veremezdi diğer arkadaşlarada başarılar
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Nisa @ozgur2113 @sokak sanati
Ne demek istedin yani son kez derken. 😱
beğenmene sevindim sende geçen haftadan iyisin bu sefer iyi puanlarla birbirimizi telafi ederiz umarımİyi bir şarkı, geçen haftaya göre azda olsa daha iyi denebilir.
kafasından eleme yapmış cnm sunucu dğiştiriyoruz toplantı yapalımNe demek istedin yani son kez derken. 😱
En iddialı şarkılarımdan birini seçtim, iyi puan alırsın benden.beğenmene sevindim sende geçen haftadan iyisin bu sefer iyi puanlarla birbirimizi telafi ederiz umarım
kafasından eleme yapmış cnm sunucu dğiştiriyoruz toplantı yapalım
@sokak sanati'na laf atan karşısında beni bulur.beğenmene sevindim sende geçen haftadan iyisin bu sefer iyi puanlarla birbirimizi telafi ederiz umarım
kafasından eleme yapmış cnm sunucu dğiştiriyoruz toplantı yapalım