Bu hafta güzel bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum beğenirsin
Ben araya sıkışmam direk şüphesiz girerim oraya araya sıkışan o kot kafa oluyordu hepöncelikle @sokak sanati çok tebrikler cnm avril lavigne rihannayla gurur duyuyor
zirveyi paylaştığınız için senide tebrik etmem gerekiyor malesef @denizz19
@aserat54 ilk 3 adayımdan birisiydin zaten sanada tebrikler cnm😉😉😉
@Billy Kane @hayret bi şey buraya gelmeniz büyük başarıyken 1adım daha yükseldiniz
artık bu saatten sonra elensenizde elenmesenizde başarılısınız bence😉😉😉
@xemrexxx ilk 2 çok güclüydü rihanna ve kenan olduğu için 4 verdim ama ilk 3 üçümdeydin yanı ilk 3 bence kenan rihanna ve sen olmalıydın kenan ve rihnna ilk 3 te olmuşta senin yerine @denizz19 şıkışmış yine araya
yani kısaca senin elenmene çok şaşırdım ilk 3 bekliyordum çünkü ben seni😱😱😱
sanada geçmiş olsun demek kalıyor bana 🙂🙂🙂
tuuzağa düştüm kız çiko hep cover şarkıalr göndriyon dediler bir de ypımcı @Cengo önermişti bu şarkıyı tuzak kurmuş bana oklavanla saldıröncelikle @sokak sanati çok tebrikler cnm avril lavigne rihannayla gurur duyuyor
@Billy Kane @hayret bi şey buraya gelmeniz büyük başarıyken 1adım daha yükseldiniz
@xemrexxx ilk 2 çok güclüydü rihanna ve kenan olduğu için 4 verdim ama ilk 3 üçümdeydin yanı ilk 3 bence kenan rihanna ve sen olmalıydın kenan ve rihnna ilk 3 te olmuşta senin yerine @denizz19 şıkışmış yine araya
sen neden bakıyorsun onlara isteikleri şarkıyı koymussun 1 verip kıcına tekmeyi atmışlartuuzağa düştüm kız çiko hep cover şarkıalr göndriyon dediler bir de ypımcı @Cengo önermişti bu şarkıyı tuzak kurmuş bana oklavanla saldır
hep şike iştesen neden bakıyorsun onlara isteikleri şarkıyı koymussun 1 verip kıcına tekmeyi atmışlar
ayoll brak elenmeyi ilk 3 te olmalıydın bu parçayla bana göre tabi🙂🙂🙂
hahaha bende bına inir oldum işteee inşş kenan doğulu kazanırhep şike işteneyse son 5 te 4 tane kadın şarkıcı var ne düşünüyorsun bu konuda
artık tüm desteğin kenan doğulu ya olur @aserat54 yaşadı garanti pointhahaha bende bına inir oldum işteee inşş kenan doğulu kazanır
Aynen çok heyecan yaptım.
@KayıpSehir zaten şaşırtmadın beni.Çok seviyorum seninle ortak noktalarımızı.
Rihanna gibi Muhteşem ötesi bir isim varken 6'yı başka kimseye veremezdim.Bir de efsane bir şarkıyı seçmişsin. Tebrikler, başarılar
@sokak sanati
işte bunu beklemiyidim
Kusura bakma şarkın güzeldi ama diğerleri çok güzeldi
öncelikle @sokak sanati çok tebrikler cnm avril lavigne rihannayla gurur duyuyor
Canım ya.
Dün sana ilk 2'de olursun demiştim, bak dediğim oldu. Tebrikler tatlım.
final ne zaman ki bunu kullandın 😱Abartıyorsun diyecektim ama Abartmıyorsun kesinlikle her kelimesi doğru.
Pişman etmemeye çalışıyoruz.Çok sevinmiştim bende.
Bende çok sevindim.Bu hafta sanki vites düşecek gibi.
@denizz19 her kez son kozlarını kullanıyor bende iddialı çıkayım o zaman.
Shakira ile olan can't remember to forget you parçasını çıkaracağım bu hafta.@hayret bi şey @Billy Kane @aserat54
@xemrexxx @HachiKo @Bully @mrt-06 @ozgur2113 @Ahmad @Harunnn60 @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @OzaN @Cengo @Yiğitt @yigit_00 @Tzira
Ve @KayıpSehir sen yoksun ama etiketliyeyim.Olumlu propagandalarını beklerim.
şimdi #sikecidenizz19 düşünsünAbartıyorsun diyecektim ama Abartmıyorsun kesinlikle her kelimesi doğru.
Pişman etmemeye çalışıyoruz.Çok sevinmiştim bende.
Bende çok sevindim.Bu hafta sanki vites düşecek gibi.
@denizz19 her kez son kozlarını kullanıyor bende iddialı çıkayım o zaman.
Shakira ile olan can't remember to forget you parçasını çıkaracağım bu hafta.@hayret bi şey @Billy Kane @aserat54
@xemrexxx @HachiKo @Bully @mrt-06 @ozgur2113 @Ahmad @Harunnn60 @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @OzaN @Cengo @Yiğitt @yigit_00 @Tzira
Ve @KayıpSehir sen yoksun ama etiketliyeyim.Olumlu propagandalarını beklerim.
final ne zaman ki bunu kullandın 😱
iyi bakalım yinede işini şansa bırakmasaydın keşke15. Haftada.Haftaya zaten Hadie ve Kenan'ın iddialı şrkısı kalmıyor gördüğüm kadarı ile o nedenle biraz havalardan uçalım dedik.
şimdi #sikecidenizz19 düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?