MusicSurvivor | 10. Hafta

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
MusicSurvivor 10. hafta

Aslında konuyu yarın açmam lazımdı ama yarın burada olamayabilirim o nedenle açtım.
Yarışmacıların Recap süreleri ile beraber şarkılarını Pazartesi 'ye kadar belirlemeleri gerekmektedir. Pazartesi oylama başlayacaktır.

İlgili Video;

Videoda bulunan şarkılar;
  1. MFÖ - Ele Güne Karşı
  2. Mustafa Sandal - Pazara Kadar
  3. Tarkan - Ölürüm Sana
  4. Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta
  5. Yalın - Küçüğüm Herşeyim
  6. Sertab Erener - Yanarım
  7. Teoman - Paramparça
  8. Bengü - Sahici
  9. Sezen Aksu - Belalım

Final İçin Yarışmacıların Topladığı Puanlar:

Tarkan10
Yalın8
Sezen Aksu8
Sertab Erener7
MFÖ4
Teoman3
Mustafa Ceceli2
Yıldız Tilbe (Elendi)3
Bengü2
Mustafa Sandal2
Duman (Elendi)1
Manga (Elendi)1
Yarışmacılar;
YarışmacıŞarkıcı
Maskeli FedaiTarkan
SGATTeoman
ozgur2113MFÖ
Çiğdem-Mustafa Sandal
mrt-06Sezen Aksu
vadikızıBengü
hayret bi şeySertab Erener
EFE UYSALMustafa Ceceli
BullyYalın

Jüriler;
Jüriler
Reytinger
Beyazsoy
OzaN
Yiğitt
Aserat
Tzira
xemrexxx

@Ahmad yerin kalıcı jüri olarak @beyazsoy gelmiştir.
Konuk Jüriler ve Sunucular daha sonra konuya eklenecektir.

@vadikızı @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @ozgur2113 @EFE UYSAL @hayret bi şey @OzaN @Yiğitt @Aserat @Yakamoz-Asi @Reytinger @Tzira

Son düzenleme:
çok zor bir 9.haftayı 3.sıra final puanıyla kapatmayı çok şükür başardık
1. ve 2. olan teo ve ceceli tekrar tebrikler, yıldıza geçmiş olsun:(:(:(
bu hafta mustinin en popüler parçalarının başında gelen bir parçayla katılıyorum herkese başarılar:bhr:
@sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @ozgur2113
@vadikızı @mrt-06 @EFE UYSAL @hayret bi şey @Reytinger @beyazsoy @OzaN @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Aserat @Tzira
bu şarkıyı çok severim ya ben😉

bu hafta mustinin en popüler parçalarının başında gelen bir parçayla katılıyorum herkese başarılar:bhr:
@vadikızı @mrt-06 @EFE UYSAL @hayret bi şey @Reytinger @beyazsoy @OzaN @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Aserat @Tzira
Çok güzel şarkı. İlk 3 adaylarından olursun yine. :A

En sevdiklerimden zirve adayıdır:)

En sevdiklerimden zirve adayıdır:)
Çok güzel şarkı. İlk 3 adaylarından olursun yine. :A
teşekkürler inş ilk zirve haftam olur henüz ilk 2 tadı tadamadık 1.olmayı siz taddınız bende tadayım inş🙂🙂🙂

bu arada cahilliğime verin size birşey sorucam bu parçayı milli takım parçası olarak söylüyorlar tarkanın bu hafta paylaştığı gibi 2002 yılında milli takım parçası diye nette öyle okuyorum ama bu parça milli takım parçası değilki başka bir versionu varda benmi bilmiyorum(b)(b)

teşekkürler inş ilk zirve haftam olur henüz ilk 2 tadı tadamadık 1.olmayı siz taddınız bende tadayım inş🙂🙂🙂

bu arada cahilliğime verin size birşey sorucam bu parçayı milli takım parçası olarak söylüyorlar tarkanın bu hafta paylaştığı gibi 2002 yılında milli takım parçası diye nette öyle okuyorum ama bu parça milli takım parçası değilki başka bir versionu varda benmi bilmiyorum(b)(b)
YouTube'da "Mustafa Sandal Pazara Kadar Milli Takim" adlı videoyu izleyin - Mustafa Sandal Pazara Kadar Milli Takim:

Ne güzel yıldın 2002 :(

Yine yüksek puan alırsın zirve bile olası. :):)

Nasıl aradın? Google`a yazdığın an geliyor zaten.Video da youtube`dan:D:D
hayırr ben sözleri farklı başka bir versionu daha var sandım onu arıyordum milli takımla ilgili bu parçayı sözleri ayrı başka version var sanmıştım ama bulamadım bu parçayada bakıyorum milli takımla ilgili alakası yok bende size sorayım dedim en sonunda :F:F