MusicSurvivor 1. Sezon Kazanan "denizz19"!

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
15,099
Reaksiyon puanı
22,464
Puanı
860
Yaklaşık 2 ay süren MusicSurvivor'un kazananı belli oldu ve kazanan isim SILA OLUYOR.
@denizz19 'u tebrik ediyoruz :)


kiralik-konfeti-yagmuru3.jpg




131120141728595653500_2.jpg



MusicSurvivor Sıralaması:

1-Sıla
2-Rihanna
3-Gülşen
4-Hadise
5-Kenan Doğulu
6-Barış Akarsu
7-Ahmet Kaya
8-Barış Manço
9-Avril Lavigne
10-Pitbull
11-Beethoven
12-Şebnem Ferah
13-Katy Perry
14-Mabel Matiz
15-David Guetta
16-Hande Yener


Not:Kaliteli bir iş çıkardığımıza eminim.Bence bu listedeki en şaşırtıcı yer Şebnem Ferah'a ait.Kimse bu kadar erken elenmesini beklemiyordu :)
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Herkese tebrikler. Özellikle Deniz'é. Bence en şaşırtıcı nokta Hande. İlk 5 olacak bir isimdi.:(
 

Ahmed

Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
Tebrikler @denizz19 , hakediyordun. :X

@sokak sanati sana da tebrikler dostum. Yabancı şarkıcı için büyük başarı, çok sevindim senin adına. :X

Bu arada emeklerinden dolayı seni de tebrik ederim @Cengo :X
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
@Ahmad teşekkür ederim dostum.:bhr: Yabancı şarkıcı ile çıtayı en uç noktadan bir öncesine getirdim. Bakalım bir adım öteye götüren olacak mı. :Z
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
ben kendi adıma başarılı sayıyorum kendimi avril bu forumda hiç tanınmayan ve sevilmeyen birisiydi artı olarakta yabancıydı ama buna rağmen 8.haftayı gördük
sıralamadada 9.sıra şu ortamda gayet iyi :Z:Z:Z:Z


@sokak sanati eğer önceden toplanmıs puan farkı yüzünden elnseydin ozaman iç çekebilirdin ama o puan farkı olmasada kazanamıyordun bence buyüzden için rahat olsun iç çekmene gerek kalamdı en azından :F:F:F
finale çıkman büyük başarıydı çok tebrikler ;););)

@denizz19 asıl tebrikelr sana tabikide şampiyon sensin sonucta :F:F:F
çok iyi yarıştın şampiyon olmayıda hak ettin bence kocaman tebrikler:love1::love1::love1:

@Cengo sanada tebrikelr cnm çok eğlenclei bir 2 ay geöirdik foruma heyecan getirdin 2.sezonu fazla uzatmadan başlatırsın umarım 20 kişi yarışmacı artı juriler 25 26 kişi yarışmayı bekliyoruz şimdiden :F:F:F
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Tüm tebrik eden Arkadaşlara teşekkürlerimi sunayım buradan en başından son ana kadar destekleyen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Sıla benim için çok değerli bir isim kazanmak için mücadele ettik ve nitekim kazandık. Söyleyecek çok söz yok ilahi adalet demiştim dünde ve dünden beri de yorum yazmadım zaten hiçbir şekilde. Hakkımla kazandığımı düşünüyorum umarım tersini Düşünen yoktur. Bu zamana kadar destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkürler finalde oy veren @Bully @hayret bi şey @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @Yiğitt @tolgab @aserat54 @berkann @Reytinger @yigit_00 @ABAY_06 @HachiKo @mrt-06 @Maskeli Fedai @BesaleT @vadikızı @batuhankaralar @yatutarsa @gözlemci ve ezberden Yazdığım için aklıma gelmeyen Arkadaşlara teşekkür ediyorum. :) Finalde oy kullanılmasına izin verilmeyen @takas içinde ayrıca teşekkür ediyorum düşünmesi bile yeterdi, sevgiyle kalın :)
 

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
15,099
Reaksiyon puanı
22,464
Puanı
860
@denizz19 o konuyu açmayacağım.Sen zaten kazanmayı hak ettin.Ama direkt yarışma ne bilmiyorum,denizz19 kimi destekliyorsa onu destekliyorum diyen birini kabul etmezdim. @sokak sanati 'na büyük haksızlık olurdu. Aynısını Ozan deseydi yine kabul etmezdim ne pahasına olursa olsun.
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Ben her ne kadar iyi niyetle yaklaşsamda onun umrunda olmadığımıza gore ve karşı tarafı hala savunduğu göre diyeceğim bir şey yok. Ben iyi bitsin istemiştim ve bunun için hem buradan hemde profilden güzel mesajlar yazmistim ama iyi niyetim karşılıksız kaldı ve kötü yaklaşildi. Ne diyeyim helal olsun ama nisbet yapar gibi niyeti belli olan birini tebrik etmek bariz kışkırtti beni Ave buradada olsa içimi boşaltmak istedim. Ve şunu belirteyim umrumda değilsiniz ikinizde.

Kesinlikle olaya bakan haklı tarafı görür ve niyeti anlar ama 2 puan için perdeleri çekmek ayıptır bana. Ne yazıktır ki ayıp ettiler bana.

@Cengo boş ver. Degmeyecegini dünden beri cevap alamadığım mesajlardan ben anladım.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
@sokak sanati yazmayayım yazmayayım dedim ama benim kimseyi savunduğum yok bu bir öncelikle. Benim sana ve Cengo'ya kızdığım nokta çok farklı misal destere bildirim mesajında oyunu verdi ve kabul edildi sence destere Şarkıyı dinledi mi yoksa sexyliğine göre mi puan verdi bu kabul edildi ama. Bir ikincisi Danger UA isimli üye ki kendisi zaten Türk düşmanı biri göründüğü üzere ve o da dinlemeden direk Rihanna Demiş ama o da kabul edildi. Ben takası ya da x Kişiyi savunmuyorum senin ondan onun da senden farkı yok benim gözümde sana bilerek cevap yazmadım çünkü dün çok kızdım bu duruma ama açıklama Gereği duydum şuan çünkü art niyetli olan kişi olmak istemiyorum benim kimseyle bir derdim sorunum yok yani yaptığım ya da gösterdiğim tepkinin nedeni 2 puan değil ben bugün burada ikinci olsam da değişen bir şey olmayacaktı yani. Ne oldu birinci oldum sanki iki kuru tebrik ve yarışma sona erdi. Tebrik etmişsiniz ikinizde teşekkür ediyorum Sağolun hiç mutlu bir birincilik olmadı benim için.
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
biz bütün sezon boyunca yabancı düşmanı birilerina katlandık. Batuhan karalar 'dan 1 puan alırkan çıtımız çıkmadı, yada bir çok jüriden düşük alırken. Ben Hachiko'dan hiç yüksek alamadım yada Yigit'ten yada Bully'den hep 1 aldım. Bunlar hiç sorun değildi. şarkılarım güzel olsada bu böyleydi. Bunlara biz niye katlandık. Katlandık ve sesimizi çıkarmadık. Danger UA film bölümünde en çok rastladığım isim evet yabancı dinleyeceğini düşündüğüm için çağırdım ama yerli dinlemeyenler yabancı dinlemeyenler ve Sıla'yı çok seviyorum o 1. diyenlerden daha fazla olamaz ki verebildiğin isim sayısı 2.
Rihanna çıplak diye düşük verenlerede bir şey demiyordum. Durum bana sırıtınca mı sorun oldu. Ayrıca @destere 'nin puanı özelden kabul edilmiştir oradaki mesajı ile değil. @Cengo buna çok değer veriyor ki Beyazsoy'un puanını kabul etmedi buradan mesaj attığı için. Burada hak vermiyorum sana. Destere'nin nasıl oy verdiğini bilemem neye göre verdiğinide ama burada oy kullananlardan çok daha fazla zamandır burada ve oy kullanma hakkın olduğu için etiketledim.

Takas'a orada teşekkür edemezsin çünkü adamın niyeti belli. Benim karşımda kim olursa olsun ona verecekti ki bunu ilk mesajında göstermiş. Ben 2 puan için takılmamaya ve iyi niytimi göstermeme rağmen kabul edilmesine çok alındım ve benim alınganlığım kolay kolay hazmedilmez.

Orada özellikle teşekkür etmen hiç hoş değildi ve hiç hazmedemeyeceğim kusura bakma denizz19 .:)
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bahsettiğin batuhankaralar Bully Yiğitt beni ilgilendirmez onlar çünkü en başından beri yarışma içerisinde olan kişiler oyu kime verirler niyetleri nasıldır bilemem açıkcası onların problemi tam tersi Sıla'yı sevmeyip sana da oy verebilirlerdi ama o zaman sesim çıkmazdı çünkü bilirdim ki bu isimler zaten yarışmada olan isimler ama hiç yarışmayla alakası olmayan kişileri etiketleme yapmaya başlayınca bende nefsi müdafaa adına etiketleme Yaptım takasa sadece Hatırlatma Yaptım etiketle o da geldi oyunu kullandı ki ben biliyorum zaten Sıla'ya oy vereceğini aslında senin Danger UAya uyguladığın yöntemi ben takas ve Polat şaşmazı etiketleyerek yaptım biliyorum ki onlarda Rihanna sevmiyorlar aslında Eşit konumdayız biraz normal düşündüğümüzde farkedersen :) neyse uzatmanın anlamı yok buraya kadar iyisiyle kötüsüyle tatlı bir rekabet yaşadık bende seni can-ı gönülden kutluyorum samimiyetime güvenebilirsin yarışma için kırmaya gerek yok birbirimizi :)

@sokak sanati
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Benim anlamadığım dünden beri attığım mesajlara niye cevap gelmedi. Ben aynılarını dünden beri en az 3 kez söyledim.

Yarışma ile alakası olup olmaması diye bir şey olamaz. Sonuçta forumda olan herkes katılabilir. Ben onlarla takılmıyorum onları etiketlemedim sen etiketlesen sesim çıkmazdı yada Sıla'yı destekleiyorum dese ama durum öyle değildi bunu sende gördün.

Uzatma dedin uzatmayacağım çünkü zaten olan ortada. Ben tebriğimi ettim zaten her ne kadar takmasanda. Hadi sağlıcakla kal.