Aynen arkadaşlar sakin olunHadi bırakın şu tartışmayı. Eğlenmeye geldik diye hatırlıyorum. Seven sevmeyene saygı duysun yeter böyle abartmayın.
Aynen arkadaşlar sakin olunHadi bırakın şu tartışmayı. Eğlenmeye geldik diye hatırlıyorum. Seven sevmeyene saygı duysun yeter böyle abartmayın.
Büyük ihtimalle benimdir...
adminde 15 geldi beethoven amcaya@-potterhead- aga koskaca Beethoven yani adı yeter, üstelik en ünlü eseriPink Floyd seçsedim eksilerde bir şey alırdım bu zevk cenderesinde
adminde 15 geldi beethoven amcaya
Orası öyle ama sözsüz olduğu için puanlar böyle geliyor olabilir, en azından bu yönde seçim yapsaydın. Neyse herkesin müzik zevki farklıdır, zaten az sonra linç olacak gibi, herkes agresifleşti@-potterhead- aga koskaca Beethoven yani adı yeter, üstelik en ünlü eseriPink Floyd seçsedim eksilerde bir şey alırdım bu zevk cenderesinde
o şarkıya hayran olan @Çiğdem- i de dünya güzeli bulur
çokluk iyi olmak demek değil panpaSen sus. 200 milyon kişi yanıp tutuşmuş.Ayrıca senin düşüşünüde göreceğim.Bak bu hafta elenmedim haftaya elime kimse su dökemeyecek.
Kalitenin hakkını bir kişi daha verdi. Büyük süpriz oldu üst üste duble 1 alıp sonra 16 almam.Warrior'a saygılar @OzaN 'a Teşekkürler kalitenin hakkını verdiği için
çokluk iyi olmak demek değil panpa
Çakıl TaşlarıForumda Şebnem Ferah sevenler kadar 5 puancılar da çok, ne yapayım haftaya "Eller Günahkar" mı koyayım
Mayın Tarlası da olabilir 😛Forumda Şebnem Ferah sevenler kadar 5 puancılar da çok, ne yapayım haftaya "Eller Günahkar" mı koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?