Aynen arkadaşlar sakin olunHadi bırakın şu tartışmayı. Eğlenmeye geldik diye hatırlıyorum. Seven sevmeyene saygı duysun yeter böyle abartmayın.![]()
Aynen arkadaşlar sakin olunHadi bırakın şu tartışmayı. Eğlenmeye geldik diye hatırlıyorum. Seven sevmeyene saygı duysun yeter böyle abartmayın.![]()
Büyük ihtimalle benimdir...
adminde 15 geldi beethoven amcaya@-potterhead- aga koskaca Beethoven yani adı yeter, üstelik en ünlü eseriPink Floyd seçsedim eksilerde bir şey alırdım bu zevk cenderesinde
![]()
adminde 15 geldi beethoven amcaya![]()
Orası öyle ama sözsüz olduğu için puanlar böyle geliyor olabilir, en azından bu yönde seçim yapsaydın. Neyse herkesin müzik zevki farklıdır, zaten az sonra linç olacak gibi, herkes agresifleşti@-potterhead- aga koskaca Beethoven yani adı yeter, üstelik en ünlü eseriPink Floyd seçsedim eksilerde bir şey alırdım bu zevk cenderesinde
![]()
o şarkıya hayran olan @Çiğdem- i de dünya güzeli bulur![]()
çokluk iyi olmak demek değil panpaSen sus. 200 milyon kişi yanıp tutuşmuş.Ayrıca senin düşüşünüde göreceğim.
Bak bu hafta elenmedim haftaya elime kimse su dökemeyecek.
![]()
Kalitenin hakkını bir kişi daha verdi. Büyük süpriz oldu üst üste duble 1 alıp sonra 16 almam.Warrior'a saygılar @OzaN 'a Teşekkürler kalitenin hakkını verdiği için
![]()
çokluk iyi olmak demek değil panpa![]()
Çakıl TaşlarıForumda Şebnem Ferah sevenler kadar 5 puancılar da çok, ne yapayım haftaya "Eller Günahkar" mı koyayım![]()
Mayın Tarlası da olabilir 😛Forumda Şebnem Ferah sevenler kadar 5 puancılar da çok, ne yapayım haftaya "Eller Günahkar" mı koyayım![]()