Ben de özledim yerin belliGeldin oh bee messenger birşey yazdım müsaitin olunca bak ve lütfen yap lütfennn
Oyy özlemişim seni yaaa
İnşallah bu toparlanacağıma dair bir imadırGıcıklar ilk sıraya yerleştiler bu hafta
Ben de özledim yerin belli
Yorumundan dolayı @Tolstoyevski tersmi oylamıs dedim ilk başta biraz şüpheye düştüm insan 1 verdiğine bile öyle yorum yapmıyor
Rica ederim cnm hoşgeldinÇok teşekkürler arkadaşlar.. @Çiğdem- @Tolstoyevski @Sherlock
@Doğu benim de internetim gitti.Bir anda DSL-İnternet ışığı söndü daha yeni D Smart'a geçtim pişman oldum.
Çok teşekkürler @FaJi.@FaJi oyları
9- Erkin Koray - Tek Başımıza
8- Feridun Düzağaç - Unutama Beni
7- Zeki Müren - Dudaklarında Arzu
6- Ferhat Göçer - Git
5- Mirkelam - Unutulmaz
4- Mehmet Erdem - Gibi Gibi
3- Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş
2- Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
1- Murat Dalkılıç - La Fontaine
Zor hafta olmuş. Üst kısmı sıralarken zorlandım. Gibi gibi bile altta kaldı...
rafet zor haftalar geçiriyor iyi şarkıları erken ahrcadın gibi sankıİlk oylar kötü olmuş
Şu ana kadar muhteşem puanlar geliyor ama gelen oylar da hep benim adamlarım zaten o yüzden hala rahatlayabilmiş değilimYorumundan dolayı @Tolstoyevski tersmi oylamıs dedim ilk başta biraz şüpheye düştüm insan 1 verdiğine bile öyle yorum yapmıyor
Çok teşekkürler arkadaşlar.. @Çiğdem- @Tolstoyevski @Sherlock
@Doğu benim de internetim gitti.Bir anda DSL-İnternet ışığı söndü daha yeni D Smart'a geçtim pişman oldum.
Aslında kalan şarkılar çok iyi bu haftayı atlatırsamrafet zor haftalar geçiriyor iyi şarkıları erken ahrcadın gibi sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?