Murat Yıldırım Boşanma Sonrası Umreye Gitti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1407207617.jpg

Murat Yıldırım umre ziyareti yaptı…Umreye giden ünlüler kervanına Murat Yıldırım da katıldı. Ünlü oyuncu, Burçin Terzioğlu'ndan boşandıktan sonra kutsal toprakların yolunu tuttu.

6 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay noktalayan ünlü oyuncular Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu, yaz aylarını farklı şekillerde değerlendirmeyi tercih ettiler. Burçin Terzioğlu ayrılık sonrası soluğu Cansu Dere ile Ege sahillerinde alırken, Yıldırım'ın umrede ortaya çıkması hayranlarından da büyük takdir topladı.

O değilde Murat Yıldırım'ın Burçin Terzioğlu'ndan neden boşandığını bilmiyoruz. Murat'ın maneviyata yöneldiği biliniyor eşine başını kapat ya da namaz kılmaya başla demiş olabilir mi?.
baş kapatmayı bilmem sonucta o terciğe kalmış ama namaz kılmak her müslümanın yapması egreken ilk şeydir eğer burçin namaz yüzünden boşandıysa yanı burda murat kesinlikle haklıdır🙂

Kimseye zorla namaz kırdırtamazsın.:)

O dizi işi yattı gibi.:(
ayoll benim kocam namaz kılmamak için beni boşucak yanı inat etmiş kılmamaya o gevuru saniyesiyle evden atarım :F sonra kılıcam zamanı gelince derse anlarım ama kesinlikle kılmıyorum üstüne seni boşuyorum falan derse bu gevurluktan başka birşey değildir 🙂

ayoll benim kocam namaz kılmamak için beni boşucak yanı inat etmiş kılmamaya o gevuru saniyesiyle evden atarım :F sonra kılıcam zamanı gelince derse anlarım ama kesinlikle kılmıyorum üstüne seni boşuyorum falan derse bu gevurluktan başka birşey değildir 🙂
Parlaksa evden falan atmazsin sen :A

Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım'la evli değilken namaz kılmıyordu, evlenmeyecekti o zaman.:)

Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım'la evli değilken namaz kılmıyordu, evlenmeyecekti o zaman.:)

Nerden çıkardiniz yahu boyle bisey olduğunu ? Hemen konuyi falan genislettiniz.

müslümanalr namazı erteleyebilirler ama kılmadan kimse ölmemeli bu ehr müslümanın görevidir ve zorumludur yanı zorumluluğuda şeyden geliyor doğuştan geliyor bunu savunma bana lütfen 🙂🙂

müslümanalr namazı erteleyebilirler ama kılmadan kimse ölmemeli bu ehr müslümanın görevidir ve zorumludur yanı zorumluluğuda şeyden geliyor doğuştan geliyor bunu savunma bana lütfen 🙂🙂
Sen şuan 5 vakit namazını kılıyormusun, başın niye kapalı değil o zaman.:)