Murat Dalkılıç ( Röpörtaj ) 2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
YAKIN BİR ZAMANDA ‘MERHABA’ ALBÜMÜNÜN DÖRDÜNCÜ KLİBİNİ ‘ÇATLAT’ İSİMLİ ŞARKISINA ÇEKEN MURAT DALKILIÇ İLE BİRARAYA GELDİK. HEM BU KLİP ÇEKİMİNİ HEM DE YENİ ALBÜM HAZIRLIKLARINI SORDUK KENDİSİNE..

SON KLİBİNİZİ KONUŞARAK BAŞLAYALIM, İSTERSENİZ..

Herkese merhabalar.. ‘Çatlat’ klibimizi çektik en son.. Çok eğlenceli bir klip oldu bizim için.. Birazcık sıcaktı, Bozcaada’da çektik.. Sevgili Sedat Doğan klibin yönetmenliğini yaptı. Sevgili Pelin Barışık, canım vokalistim; bir de canım maestrom Övünç Başar bana eşlik ettiler sağolsunlar, sıcakta.. Hiç ses çıkarmadan ne gerekiyorsa yaptılar. Her zaman olduğu gibi böyle bir destekte bulundular. Bozcaada’ya aslında tatile gittik. Tatildeyken hepbirlikte klibi de çıkarmış olduk.. Zaten biz bütün tatillerimize hem iş, hem tatil gözüyle bakıyoruz. ‘Çatlat’ bu albümündeki son klibimizdi.

YÖNETMEN OLARAK SEDAT DOĞAN İLE ÇALIŞMANIZIN ÖZEL BİR NEDENİ VAR MI?

Normalde ben kliplerimi kendim çekmeyi tercih ediyorum ama Sedat benim çok yakın arkadaşım.. Hatta kendisiyle aynı zamanda komşuyuz, hem de bu işleri böyle birlikte yapıyoruz. Yaptığı iş o kadar keyifli ki, o kadar rahat çalışıyor ki; hiç müdahale etmeye bile gerek kamıyor. O yüzden bu klibi özellikle Sedat Doğan’ın çekmesini tercih ettim. Hiç de biz karışmadık, böyle birşey, kafasında ne düşünüyor, ne çekmek istiyor. O sadece geç buraya dedi, ben geçtim.. Sen bunu yap dedi, şunu yap dedi, onun söylediklerini aynen yaptık, aynen uyguladık.. Gayet te hoş, keyifli bir klip çıkardı en sonunda ortaya..

SIRADA NE VAR? YENİ BİR KLİP Mİ, YENİ ALBÜM MÜ?..

Şimdi artık yeni albüm çalışmalarına başladık. Daha doğrusu benim ‘Merhaba’ albümümü piyasaya sürer sürmez, o albümle ilgili çalışmaları bitirir bitirmez yeni albümle alakalı çalışmalara başlamıştım. Ama şöyle bir durum var. O albümden sonra sevgili Uygar Ataç ile tanıştık ve menajerlik işlerimizi artık birlikte yürütüyoruz. O artık birazcık daha profesyonelce yürütmem gerektiğini, bütün herşeyimi daha büyük çapta ele almam gerektiğini kafama vura vura soktu.. Daha iddialı şeyler yapmaya başladık. Benim de bu durum hoşuma gitmeye başladı. Çünkü artık yaptığım şeyler bir step daha yukarı gidiyor, bundan sonra da bir step daha yukarı gidecek. Ondan sonra zirveye bu şekilde bu şekilde ulaşacağım, diye düşünüyorum. Şu aralar gecemizi gündüzümüze katmış vaziyetteyiz. Yaklaşık iki ay sonra, daha doğru Eylül ayının sonuna, Ekim ayının başına yeni albümümüzü yetiştirmeye çalışıyoruz. Sevgili Ozan Çolakoğlu, Murat Çekem, Tolga Kılıç, Ersay Üner, İsra Gülümser ve İskender Paydaş bir yandan albümle alakalı harıl harıl çalışıyor herkes..

BU İSİMLERİN ARASINDA İLK KEZ BİRLİKTE ÇALIŞACAKLARINIZ VAR MI?..

Zaten bunlar sürekli benimle çalışan isimler ancak Ozan Çolakoğlu ve İskender Paydaş ile bu albümde ilk kez çalışacağız. O yüzden çok mutluyum. Ozan’a her gittiğim zaman yeni bir heyecanla çıkıyorum stüdyodan.. Çok güzel şeyler yaşamaya başladık. İnşallah bu albümün hissettirdikleri size de yansır, bizim hissettiklerimizi siz de hissedersiniz. Ama heyecanla bence alıp dinlemeniz gereken bir albüm oluyor. Uykularımız kaçıyor. Hergün uykusuz kalıyoruz. Günde iki saat, üç saat uyuyoruz bu albüm yüzünden.. Çok güzel olacak bence, her geçen gün yaptığın iş daha iyi olmak zorunda.. Ben bir önceki albümden daha iyi bir albüm yaptığıma kesinlikle inanıyorum.

YENİ ALBÜM İÇİN ÇIKIŞ TARİHİ BELİRLEDİNİZ Mİ?..

Eylül sonu, Ekim başı gibi çıkmayı planlıyoruz ama son anda eklemek istediğimiz birşeyler olabilir.. Atladığımız birşeyler olabilir.. Yani içimize tam sindiği bir şekilde çıkaracağız. Bu yüzden zamanı tam olarak bilmiyorum. Ama bu albümle alakalı söyleyebileceğim birşey var.. O da çok heyecanlı olduğumuz.. Çünkü çok, çok güzel bir iş yapıyoruz, inşallah siz de beğenirsiniz..

BİR YANDAN YENİ ALBÜM HAZIRLIKLARI İÇİNDEYKEN, KONSERLER VE CANLI PERFORMANSLARINIZ SÜRÜYOR MU?

Albüm çalışmalarından dolayı bütün konserleri durdurduk yaklaşık bir ay süreyle.. Ama bayram itibariyle tekrar konserlerimiz başlayacak. Çünkü benim stüdyoyla alakalı ilişiğim kesilmiş olacak.. Ondan sonra iş bende olmuyor.. Bayramda Didim, Çeşme, Aliağa gibi yerlere gideceğiz.. Oralarda konserler vereceğiz. Havalar çok güzel olacak, o yüzden hiç o mutluluğumuzdan, güzel havamızdan eksik olmayacak hiçbir şeyimiz.. Ve bu sene kış programına birazcık daha klüp programlarına daha yine geçen yıl olduğu gibi az bir zaman ayırabiliyorum. O yüzden arada bir böyle laflar duyuyorum yani sorular geliyor; niye klüp programlarını artık yapmıyorsun diye.. Biliyorum bar programlarım benim çıkış noktam ama bu aralar çok fazla konser durumu olduğu için birazcık bar programlarını mecburen gözardı etmek durumunda kalıyoruz..Bir süre böyle devam edecek diye düşünüyorum.. Zaten bunlarla alakalı tüm detayları sizlere sıklıkla duyuruyoruz. Beni kendi kişisel twitter’ımdan takip ettiğiniz zaman, her haberi doğru bir şekilde alırsınız.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN..

Ben teşekkür ederim, herkese sevgiler...