Çok güzel oldu bu cidden.
Bencede ya gerçekten çok sevindim
Çok güzel oldu bu cidden.
5 sezon daha herkesten gizli gizli izlemeye devam edecek misin?Çok iyi takviye, bu dizi bir 5 sezon daha devam eder.@phoebebuffay
Hayır, artık bölüm bölüm yorumlayarak izleyeceğim. Yasak Elma’mızı çok sevdiğimi ve yıllardır gizlice izlediğimi artık saklamak istemiyorum.5 sezon daha herkesten gizli gizli izlemeye devam edecek misin?
Şahika'mızı bu kadar basit ve kötü bir şekilde öldürdükleri için hala kızgınım diziye ve senaristlere... @Tolstoyevski de Şahika öldükten sonra protesto maksatıyla diziyi bıraktı zaten. Bu sezon belki hep beraber yeniden diziye dönüp bölüm bölüm yorumlaşıp teoriler üretebiliriz...Hayır, artık bölüm bölüm yorumlayarak izleyeceğim. Yasak Elma’mızı çok sevdiğimi ve yıllardır gizlice izlediğimi artık saklamak istemiyorum.
Şahika için beraber yakalım mı…
Belki de ölmemiştir, unuttunuz mu bu dizi sıradan bir dizi değil. Her an, her karakter geri dönüş yapabilir…Şahika'mızı bu kadar basit ve kötü bir şekilde öldürdükleri için hala kızgınım diziye ve senaristlere... @Tolstoyevski de Şahika öldükten sonra protesto maksatıyla diziyi bıraktı zaten. Bu sezon belki hep beraber yeniden diziye dönüp bölüm bölüm yorumlaşıp teoriler üretebiliriz...
Ne yaptı?İyi bir oyuncu olabilir ama fanına yaptığı rezillikten sonra gözümden fena düştü. İzlemediğim bir dizide yer kaplamayacak olması iyi olmuş diyebilirim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?