Murat Aygen 'Yasak Elma'da! | FOX

Hayır, artık bölüm bölüm yorumlayarak izleyeceğim. Yasak Elma’mızı çok sevdiğimi ve yıllardır gizlice izlediğimi artık saklamak istemiyorum. :A

Şahika için beraber yakalım mı…
Şahika'mızı bu kadar basit ve kötü bir şekilde öldürdükleri için hala kızgınım diziye ve senaristlere... @Tolstoyevski de Şahika öldükten sonra protesto maksatıyla diziyi bıraktı zaten. Bu sezon belki hep beraber yeniden diziye dönüp bölüm bölüm yorumlaşıp teoriler üretebiliriz...

Son düzenleme:
Şahika'mızı bu kadar basit ve kötü bir şekilde öldürdükleri için hala kızgınım diziye ve senaristlere... @Tolstoyevski de Şahika öldükten sonra protesto maksatıyla diziyi bıraktı zaten. Bu sezon belki hep beraber yeniden diziye dönüp bölüm bölüm yorumlaşıp teoriler üretebiliriz...
Belki de ölmemiştir, unuttunuz mu bu dizi sıradan bir dizi değil. Her an, her karakter geri dönüş yapabilir…

Yeni sezonu siz yorumlamazsanız ben yorumlamam zaten üşenirim. Beraber teoriler üretip, bölüm bölüm yorumlayabiliriz ama. Gizli Yasak Elma izleyicilerinden @Maskeli Fedai de aramıza katılır. Ekibe bak be…

Dizi bitti diyen @Çiğdem'e 3 günde bir yeni haber şoku. :A @slhttnmtl

Ecünnü Biran bunun parlakları ezsin de o zaman komaya girsin :A @Çiğdem

@Çiğdem Bunu okuduktan sonra sedyeyi hazırlayın :A

Bence direk kolanya şirketi satın alalım @Çiğdem için :F
şaşıran sincap.jpg

Umarım partner olmazlar Ender ile.

Keşke başka bir oyuncu gelseydi, ben beğenmedim.

Umarım Şevval Sam ile partner olurlar tekrardan, eğer olurlarsa EnKay'dan daha iyisi gelebilir. :Z Bodrum Masalı'ndan sonra tekrar bir araya gelmeleri de çok güzel. :bhr:

Bu arada Biran Damla Yılmaz'ın babası mı olacak acaba? Çünkü onun karakterinin de babası ve sevgilisi gelecek denilmişti.

• Harika
Reactions: cookies
İyi bir oyuncu olabilir ama fanına yaptığı rezillikten sonra gözümden fena düştü. İzlemediğim bir dizide yer kaplamayacak olması iyi olmuş diyebilirim sadece.

• Olmamış
Reactions: xBUGRAx