muhtesem bir dönüşle dönüyor sihirli annem

puanınız kaç

• 3

Oy: 5 45.5%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

• 7

Oy: 1 9.1%
  • 8

• 9

• 10

• 11

• 12

• 13

• 14

• 15

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
cookies post: 1365961' Alıntı:
9 veriyorrummmm

- - - Ekleme - - -

s.a. yi sevmemm

- - - Ekleme - - -

7 verdim
sır dizisinin hatrına dislike butonuna basmıyorum

- - - Ekleme - - -

cookies

- - - Ekleme - - -

kvp post: 1365887' Alıntı:
Düzen yine olmamışyine taraflı bir yaklaşım şekli olmuş ve içerik pek yok.Puanım:3
ve bir neresi taraflı olmuş açıklarmısın

- - - Ekleme - - -

xemrexxx post: 1366491' Alıntı:
demek ki hayatında pompy mesaları ile hiç karşılaşmadın :A
sihirli anneme oy verirmisin

- - - Ekleme - - -

pompy post: 1367689' Alıntı:
sır dizisinin hatrına dislike butonuna basmıyorum

- - - Ekleme - - -

cookies

- - - Ekleme - - -

ve bir neresi taraflı olmuş açıklarmısın

- - - Ekleme - - -

sihirli anneme oy verirmisin
xemrexx abay ve sgat even dizi kolik kanal d

@pompy begenmedin napiyim yani ?

- - - Ekleme - - -

:A

cookies post: 1367726' Alıntı:
@pompy begenmedin napiyim yani ?

- - - Ekleme - - -

:A
sanki ben isteğimden sihirli annemi yazıyorum bir kızı etkiliyim diye yazmaya başladım kızlarla ilgili tavsiye hoşlandığı konunun üstünden git kızlar sihirli olaylardan hoşlanır bende balık burcuyum gezegenim neptün hayal gücüm kuvvetli ve bide ben 10 yaşıma girdiğim gün 27 şubatta başladı

pompy post: 1367741' Alıntı:
sanki ben isteğimden sihirli annemi yazıyorum bir kızı etkiliyim diye yazmaya başladım kızlarla ilgili tavsiye hoşlandığı konunun üstünden git kızlar sihirli olaylardan hoşlanır bende balık burcuyum gezegenim neptün hayal gücüm kuvvetli ve bide ben 10 yaşıma girdiğim gün 27 şubatta başladı

ne diyon yha bnde balik burcuyum... ama sihirli seyleri sevmemmm @pompy 17 marrta dogdum

Gayet iyiymiş bu hali... hikaye var en azından sürükleyici de üstelik.. sonradan nasıl bu hale geldin @pompy

Sihirli annemin 20 bölümünü okuyun isterseniz tepki almaya başladım Bende dedimki madem gündem tutuyor bende gündeme yoğunlaştım gönderme olmadan yapamıyorum polisiyeli Bu kolay işte

Sihirli annemin 20 bölümünü okuyun isterseniz tepki almaya başladım Bende dedimki madem gündem tutuyor bende gündeme yoğunlaştım gönderme olmadan yapamıyorum polisiyeli Bu kolay işte
Gonderme yap burda da kasipasaya gönderme yapmışsın bunun gibi sembolik gondermeler isimlere yerleri tarihi kişilere sembolik gönderme yapabilirsin mesela Matrixteki çoğu şey isimler göndermedir. Ama sen taktin kizli erkekli olaya her senaryoya ekliuyorsun. Mesela kötü bir adam olsun lakabını Kasımpaşalı yap gönderme böyle sembolik olur..

Anladığım sen senaryo kurallarını tam bilmiyorsun bunun için bir senaryo kitabı okuman faydalı olur. Mesela robert Mckeenin öykü kitabı var orda gönderme sembolik olaylar sahne tasarımı iyi anlatılıyor yada internette senarist 2 diye bir PDF dosyası var onu oku ondan sonra senaryo yaz böyle milletin yönlendirmesiyle çok başka yere gidiyorsun

oooww sihirli annem daha güzel hep böyle devam et puanıma gelince gönül ister ki daha yüksek versin ama 15 le yetiniyorum malesef.. @pompy

oooww sihirli annem daha güzel hep böyle devam et puanıma gelince gönül ister ki daha yüksek versin ama 15 le yetiniyorum malesef.. @pompy
malesef bu forumun rtürkünden dolayı yayından kaldırırdı dine uyumsuzmuş ve türk kültürüne ve islam kültürüne aykırıymış perileri kesfeden fatih sultan mehmet fatih dizisinden anladım

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking