Muhteşem Yuzyılın Yurtdışında Nasıl Hilelerle Osmanlıyı Kötülüyor ? FF. Özel

insan ekledigi şeyi okur da ekler 2. kısımda ne yazıyor. kadınların özel yeni :))))))))

senin cevırıne göre dizinin ismi sultanin kadınların özel yeri ışte :)))

arapça anlamını kullanmıcak arapalr da biz türklerin kullandığı şekilde kullanacak çok mantıklı

- - - Ekleme - - -

hamam değil harem sahnesi . video izle daha ayrıntılı daha iyi anlarsın .. 26 dakika harem sahnesi cekmisler ikinci bolum de.. yuh yani bu dizi mi yoksa başka bişey mi :)))))))))))))))

haremdeki hiç bir hatunu sultanin dışında kimse goremez. dizide herseylerini goruyorlar :))))

harem sahnesi mi halvet sahnes mi
26 dakikaya yemek yeme konuşma sahnesini de katmış adam dediğin 10 lu dakikanını bile 2 dakikası yatakta o d akonuşmalar var hep öpüşme10 sniye:d

@beyazsoy

Şu 26 dk'lık videoyuda koy be paşam sana zahmet merak ettim...Dizilerden tarih öğrenen zihniyetlerden değilim.Buldugunda bana pm atarsin artık :X

- - - Ekleme - - -

Ne de olsa Star TV

Star Kanal D hep bu yönlere çalışıyo zaten
Evet hep kanal D star böyle...Bunlar illüminatiye hizmet ediyorlar...KVP kanal D'yken illüminatiyi bile konu etmişti..hatta illüminatiye hizmet eden kanal D...Bi dk dur bakım kaç sezon Doğan medyasının çati altinda kalmişti:mmm: hesaplayamadım sen biliyorsundur zaten...

@beyazsoy

Şu 26 dk'lık videoyuda koy be paşam sana zahmet merak ettim...Dizilerden tarih öğrenen zihniyetlerden değilim.Buldugunda bana pm atarsin artık :X

- - - Ekleme - - -

Evet hep kanal D star böyle...Bunlar illüminatiye hizmet ediyorlar...KVP kanal D'yken illüminatiyi bile konu etmişti..hatta illüminatiye hizmet eden kanal D...Bi dk dur bakım kaç sezon Doğan medyasının çati altinda kalmişti:mmm: hesaplayamadım sen biliyorsundur zaten...

ben izlemedim kusura bakma :)))) bu işlerde emre uzman ama oda yanlış şeyler izliyor artık idare edecen :)))))