Elem keder tagım çok uzun oldu galiba saymadılar.
Elem keder tagım çok uzun oldu galiba saymadılar.
Kuzey Güney my ile kitlesinin benzer olmasından dolayı çok çekti başka gün baya iş yapardı mesela Cuma.
Cuma da AFK yer bitirirdi.başka bir elem keder mi yoksa@mrt-06
yok artıkınCuma da AFK yer bitirirdi.
az izlenmesini değil en az izlenmesini konuşiyikBaşlık ilgimi çekti gireyim dedim. Acunu etkilemedi bence. Yetenek Sizsiniz az izlenmeye başlandı
Evet. AFK 10 küsür alıyordu Kıvanç 6 küsür hatta 5 falan.yok artıkınçağatayın ergenleri > kkıvançınkiler mi diyon 😱
işte onun rakibi my idiEvet. AFK 10 küsür alıyordu Kıvanç 6 küsür hatta 5 falan.
14 reytinglik Hayat Devam Ediyor vardı Cuma da ama.işte onun rakibi my idimy karşısında acun bile çaresiz
o da çok güçlü sayılmaz neticede 2 reytinge düşmüş iş14 reytinglik Hayat Devam Ediyor vardı Cuma da ama.
Olsun epey iyi gitmişti ek olarak Revan'ın Yalan Dünya'sı vardı bir de.o da çok güçlü sayılmaz neticede 2 reytinge düşmüş iş
yalandünya kitlesi kalite arar o yüzden diğerlerinin rakibi olamazOlsun epey iyi gitmişti ek olarak Revan'ın Yalan Dünya'sı vardı bir de.
Ama geçen sene 5 reyting alan ab'de zirveyi alıyordu Cuma.Cuma da AFK yer bitirirdi.
Geçen yıl için diyorsan doğru ben 2011 sezonu için zannetmiştim. Haklısın 2. sezon Cuma'ya alınsaydı daha iyi gidebilirdi..Ama geçen sene 5 reyting alan ab'de zirveyi alıyordu Cuma.Kuzey 8 falan alırdı.
Olsun reyting pastasından payını alıyor neticede.yalandünya kitlesi kalite arar o yüzden diğerlerinin rakibi olamaz
çocuğun üzüntüsü var emre ayrıca çokta haklı ben bu diziyi izlemediğim halde bile yanı ben bile sakallarını yolmak istiyorum onun hahaAslan şehzadelerim.#beterolunkatilruscadisimelaunehurremveevlatkatilihainsulo . İnşallah cehennemin dibinde cayır cayır yanıyorsunuzdur inşallah zebanilerle cebelleşiyorsunuzdur inşallah aldığınız beddualar yüzünden acılar içinde kıvranıyorsundur.
neresi zorlama lo kg pt 2 olunca ay yapım kanal d ittifakı bozulduEline sağlık. 3 ve 4 zorlama olmuş gibi.
niye 0 loKarşısına hangi dizi gelirse gelsin üstesinden gelebilecek kalitede bir dizi. Bir kez daha böyle kaliteli bir diziyi görmek nasip olmaz.Konu fotoğrafı 10/0 @xemrexxx
tabi parlak değil ya.ssçocuğun üzüntüsü var emre ayrıca çokta haklı ben bu diziyi izlemediğim halde bile yanı ben bile sakallarını yolmak istiyorum onun haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?