Muhteşem Yüzyıl'dan Çok Çekenler

Karşısına hangi dizi gelirse gelsin üstesinden gelebilecek kalitede bir dizi. Bir kez daha böyle kaliteli bir diziyi görmek nasip olmaz. :( Konu fotoğrafı 10/0 @xemrexxx

Aslan şehzadelerim. :T #beterolunkatilruscadisimelaunehurremveevlatkatilihainsulo . İnşallah cehennemin dibinde cayır cayır yanıyorsunuzdur inşallah zebanilerle cebelleşiyorsunuzdur inşallah aldığınız beddualar yüzünden acılar içinde kıvranıyorsundur.
çocuğun üzüntüsü var emre ayrıca çokta haklı ben bu diziyi izlemediğim halde bile yanı ben bile sakallarını yolmak istiyorum onun haha :F

Eline sağlık. 3 ve 4 zorlama olmuş gibi. :F
neresi zorlama lo kg pt 2 olunca ay yapım kanal d ittifakı bozuldu :A

çinde vadi 100 milyon izleniyor diyenler varidi vadinin yayınlandiği bölge 25 milyonlukmuş :A

Karşısına hangi dizi gelirse gelsin üstesinden gelebilecek kalitede bir dizi. Bir kez daha böyle kaliteli bir diziyi görmek nasip olmaz. :( Konu fotoğrafı 10/0 @xemrexxx
niye 0 lo :F

çocuğun üzüntüsü var emre ayrıca çokta haklı ben bu diziyi izlemediğim halde bile yanı ben bile sakallarını yolmak istiyorum onun haha :F
tabi parlak değil ya.ss

neresi zorlama lo kg pt 2 olunca ay yapım kanal d ittifakı bozuldu :A

çinde vadi 100 milyon izleniyor diyenler varidi vadinin yayınlandiği bölge 25 milyonlukmuş :A

niye 0 lo :F

tabi parlak değil ya.ss​
Nerde Mahidevran? Nerede Mustafa?