sevdaluk u rencide etmedim bak kıymetini bilNe saçma konu yine.
sevdaluk u rencide etmedim bak kıymetini bilNe saçma konu yine.
Nuri Cuma günüydü reytingleri düşünce Çarşamba'ya almışlardı diye hatırlıyorum..
Dizi pazar günü yayın hayatına başladı, sonra çarşamba gününe alındı.Evet bende öyle hatırlıyorum ama cumadan perşembe diye biliyorum ama öyle olsun belki yanılıyorumdur
Pazar olduğuna emin misin?Dizi pazar günü yayın hayatına başladı, sonra çarşamba gününe alındı.
Hadiya bir doğrusunu bulamadık izledim ama şey edemiyorum hatırlayamıyorumDizi pazar günü yayın hayatına başladı, sonra çarşamba gününe alındı.
ne alakası varTutmayan diziler sadece Muhteşem Yüzyıl olduğu için düşük reyting aldı diyemeyiz çünkü tutmayan bir çok dizi zaten alabileceği en iyi reytingleri alıyordu.
Dikkat ettiysen sadece diziler için dedim.ne alakası varacunum bile en düşük reytinglerini çarşamba aldı
valla dizilere bakınca kuzey güney my ile karşılaşınca totoş 5 aboş 5.5-6 aliyidi pt-2 ye atılınca totoş 6 aboş 7.5-8.5 arası aldıDikkat ettiysen sadece diziler için dedim.
Evet tabii ki Muhteşem Yüzyıl ile ilgisi var çünkü yüksek reytingli ve sevilen bir dizi ama üstteki mesajımda dikkat ettiysen "sadece Muhteşem Yüzyıl olduğu için düşük reyting aldı diyemeyiz" yazmıştım.valla dizilere bakınca kuzey güney my ile karşılaşınca totoş 5 aboş 5.5-6 aliyidi pt-2 ye atılınca totoş 6 aboş 7.5-8.5 arası aldımy ile ufak da olsa ilgisi var bence
bir konuda yazmıştım kuzey ilk başladığında 8 li reytingler alırkene haftanın 3 günü aboş 2 günü totoşta zirveyi alabiliyordu o zamanki reytinglere göre ama kanal d ve ay yapım kendi etti kendi bulduEvet tabii ki Muhteşem Yüzyıl ile ilgisi var çünkü yüksek reytingli ve sevilen bir dizi ama üstteki mesajımda dikkat ettiysen "sadece Muhteşem Yüzyıl olduğu için düşük reyting aldı diyemeyiz" yazmıştım.
başka bir elem keder mi yoksaKuzey Güney my ile kitlesinin benzer olmasından dolayı çok çekti başka gün baya iş yapardı mesela Cuma.
My elem kederim bu sene ortaya çıkmadı tabii.başka bir elem keder mi yoksa@mrt-06
oh olsun sanaMy elem kederim bu sene ortaya çıkmadı tabii.Kuzey'e bir ara 10 reying fark atiyidi pt-2'de nefes alabildi dizim.
Bitse de kurtulsak artık yeter.oh olsun sana[HASHTAG]#melunlaraolum[/HASHTAG]
elemin kederin bitmcek ki melunBitse de kurtulsak artık yeter.[HASHTAG]#sonikibolum[/HASHTAG]
Aslan şehzadelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?