Muhteşem Yüzyıl'a bir oyuncu daha.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soo

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,408
Puanı
265
Daha önce Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Fırtına ve Yol Arkadaşım gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Goncagül Sunar Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir süre Cevher Hatun karakterini canlandıracak.

ap1309.hizliresim.com_1f_h_sr8sr.jpg

Ekli dosyalar

• ap1309.hizliresim.com_1f_h_sr8sr.jpg
    ap1309.hizliresim.com_1f_h_sr8sr.jpg
    20.4 KB · Hit: 709
Son düzenleme:
dizi değil mübarek mülteci kampı :D dizi tüm oyuncuları toplasa yine 8 i geçemez geçen seneki büyük düşüşü sürecek kaçak çarşamba olsaydı süpürürdü bunu ama atv hata etti

Geçen sezonki oranları yakalayacağını bende sanmıyorum, 7 8 civarında dolaşacakmış gibi geliyor.

dizi değil mübarek mülteci kampı :D dizi tüm oyuncuları toplasa yine 8 i geçemez geçen seneki büyük düşüşü sürecek kaçak çarşamba olsaydı süpürürdü bunu ama atv hata etti
atv kaçağa demekki güvenmiyor onun için pazar gününe koydu dizi bence tutmaz.:D

Son düzenleme:
mülteci kampı mı :D Burada mülteciler Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç falan mı oluyor? :X

Güzel bir transfer daha hayırlı olsun. :)

Sevindim Mahallenin Muhtarları ve son olarak Salih Kuşu'nda izlemiştim. Kendisine yakışan bir dizide rol alacak. :)

neye laf edecekelrini şaşırdılar dizi dönem dizisi :D harem-devlet adamları falan hep aynı mı kalacak :D

güzel bir transfer umarım fatma sultancı olmaz :D

güzel bir transfer umarım fatma sultancı olmaz :D

Düşük reytingle alakası yok MY'ye her zaman çok iyi oyuncular gelmiştir zaten. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy