Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Afişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin Vadiyi falan izlediğin yok tek bilidiğin kadın dizileri anladım bunu kuzeyin reytinge ihtiyacı yok

laf anlatmıcam hersene bole sısırı medya her sene ıkıye katlıo muhtesem aglıcaksanız transfer yapmayalım :d

- - - Ekleme - - -

Senin Vadiyi falan izlediğin yok tek bilidiğin kadın dizileri anladım bunu kuzeyin reytinge ihtiyacı yok

sanayalan borcummu var adama bak kendını nıgmetten sayma takas laf atabılır ama oda goruo reytınglerı kuzeyle karsılastırılması hata :d

laf anlatmıcam hersene bole sısırı medya her sene ıkıye katlıo muhtesem aglıcaksanız transfer yapmayalım :d

- - - Ekleme - - -

sanayalan borcummu var adama bak kendını nıgmetten sayma takas laf atabılır ama oda goruo reytınglerı kuzeyle karsılastırılması hata :d

İstediğime yorum yapar laf atarım varmı

olm kendinize gelin napıyosunuz ya

agam bu yaptıklarınız size yakışıyo mu nerdeyse küfür edeceksiniz birbirine yuhh ya yuhh

aga Allah rızası için kendinize gelin ya ban yiceksiniz aga yapmayın

- - - Ekleme - - -

senin oglun deılım sen kıskırtma asıl adama bak

sen kımsın bana olm ayagı cekıon ayık ol ...
Aga sen nabıyon ? ceza yiyecen şu mesajlara bak

tartismayalim.ne 8reytingli kuzey ne de 12 reytingli muhtesem yayindan kalkmaz.kiyaslayacagimiza izleyelim.daha iyi:)

yav siz düşmanmısınız böyle tartışıyosunuz şakadan takılır insan anlarım da birbirinize ayıp ettiniz

Aynı gün olan diziler düşman mı olmalı? Bu nasıl bir düşüncedir? Bu düşünceler yüzünden forumda sürekli dizi kavgaları çıkıyor. Bunu başlatanlar buna bir son vermezse, herkes onlara inat buna devam eder...

Aynı gün olan diziler düşman mı olmalı? Bu nasıl bir düşüncedir? Bu düşünceler yüzünden forumda sürekli dizi kavgaları çıkıyor. Bunu başlatanlar buna bir son vermezse, herkes onlara inat buna devam eder...
tamam :d bunu söyleyecek en son kişi sensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...