Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Afişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu oyuncalara bak arkadaş ya.

Barceleno gibi kadro var

kadro ne kadar iyi olursa olsun tarihi carpittigi gercegi degismiyo

tarihi çarpıtıyor diyor hala hareme kamera koydun da mı biliyosun ne olduğunu boş boş sallıyosunuz
afiş çok güzel

tarihi çarpıtıyor diyor hala hareme kamera koydun da mı biliyosun ne olduğunu boş boş sallıyosunuz
afiş çok güzel

cogu kaynakta hareme erkegin (padisah da dahil ) giremediginden ancak hadimlarin girebildigi gecer fakat dizide hareme herkes elini kolunu sallayarak giriyo . Kanuni sadece bir senesni tamamen sarayda gecirmis diye soler tarihciler bu dizide saraydan cikdigi yok

copy paste yapmadim ben ilk sezondan biraz izledim ve yorumlardan edindigim bilgileri aktariyorum

Afiş olmamış iyice çoçuk dizisine döndü çoğu tanıdığım muhteşem yüzyılı bıraktı zaten alakası yok gerçekle

kuzeyı kımse ızlemez muhtesem 15 d katlıcak kadro çok daha güçlü pis yedili bilr kuzeyı ezer

muhtesem ozeti bile kuzeye fark atıcak pelin hayranlarıda izlicek fark üstüne fark çekemeyenler aglamasınlar

Son düzenleme:

aga mehmet günsur geldiğinde de 15 i 20 yi geçecek diyodun daha da düştü
pelin kim aga

Banamı diyon sen bak kuzey güneye laf atma çok kötü olacak pelin kim la gelse nolur çok mu büyük oyuncu şikeli reytinglerle 1. yiz diye sevinme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...