Muhteşem Yüzyıl Uzun Yıllar Devam Edecek

onu tarihi açıdan geri getiremez ama bence daye hatunu getirsin kendini astığında boynu kırılmamış falan desinler
bunca sene hafızasını kaybetmiştir sarayı bulamamıştır
Valla panpa Gülşah o dayağa sağ kaldıysa Daye de gelebilir hiç şaşırmam
Gelsin öyle biraz komedi gelir diziye

Valla panpa Gülşah o dayağa sağ kaldıysa Daye de gelebilir hiç şaşırmam
Gelsin öyle biraz komedi gelir diziye

afife daha iyi kalpli ama daye hatun daha iyi yönetiyordu ve cin gibi her şeyden haberi oluyorddu nigar-ibo ilişkisini de ilk o öğrendi

afife daha iyi kalpli ama daye hatun daha iyi yönetiyordu ve cin gibi her şeyden haberi oluyorddu nigar-ibo ilişkisini de ilk o öğrendi
Ajan ruhu vardı Daye'de geziyodu hep Afife saraydan çıkmıyor (tarihimiz yanlış anlatılıyor
)

başbakan konuya el atmalı bizim afife atamız böyle değildi at üstünde ajanlı kyapardı
Hahaha
Afife ilk geldiğinde Valide Sultan gibi olmasını bekliyordum Süleymanı gerektiği yerlerde vaz geçiren falan ama Afife emredersiniz hünkarımdan başka bir şey demiyor belki de Şahin yazmaya üşeniyor

Hahaha
Afife ilk geldiğinde Valide Sultan gibi olmasını bekliyordum Süleymanı gerektiği yerlerde vaz geçiren falan ama Afife emredersiniz hünkarımdan başka bir şey demiyor belki de Şahin yazmaya üşeniyor
bir de öyle bir anlattılar ki yok valdie sulta nbile çekinirmiş

benc ehala izliyor
bu arada @Forumdash ın gerçek adının emre olma ihtimali forum veirilerine göre yüzde 50
Zaten bir kere dedi ama sonra şaka yaptığını söyledi

Neyse x'li emre bana ayrılan sürenin çoktaaan sonuna geldik x'ler y'ler komanditler kollektifler beni bekler

Ben bu diziyi izlerken sıkılmaya baslaaadim.yqgmurdan kacaarkenin senaryosu bile daha iyi
En azindan sıkıcı degil