Muhteşem Yüzyıl Uzun Yıllar Devam Edecek

starın bu dizi tutturma istatistiği ile zor biter :D bir dila tuttu o da seozn sonuna doğru 4 lere düşüt :F

Ohh be sonunda alıntı sayfası açıldı :):)

aynen orasıda doğru , starın elinde bi muhteşem ver :kiki: onuda kılay kolay bitirtmez ama seneye bitecek bence :)

- - - Ekleme - - -

Bu seferde etiket sayfası açılmadı :(

Ohh be sonunda alıntı sayfası açıldı :):)

aynen orasıda doğru , starın elinde bi muhteşem ver :kiki: onuda kılay kolay bitirtmez ama seneye bitecek bence :)

- - - Ekleme - - -

Bu seferde etiket sayfası açılmadı :(

star bitirmek istese hikaye bitmediğinden talibi çıkacaktır :D

Sevindim. :)

- - - Ekleme - - -

O da olur yakında. :):)

Şimdilik alıntıyı açıp ordan seçiyorum etiketi :)

- - - Ekleme - - -

star bitirmek istese hikaye bitmediğinden talibi çıkacaktır :D

Hikaye bitmez ama hikayenin en güzel yeri biticek, diğer hikayeleride halk sever mi, işte orası biraz şüpeli olduğu için final yapar bence. Çünkü herkes hürremin hikayesine en çok kitlendi. Hürreminde hikayesi bitmek üzere gibi.:)

Şimdilik alıntıyı açıp ordan seçiyorum etiketi :)

- - - Ekleme - - -

Hikaye bitmez ama hikayenin en güzel yeri biticek, diğer hikayeleride halk sever mi, işte orası biraz şüpeli olduğu için final yapar bence. Çünkü herkes hürremin hikayesine en çok kitlendi. Hürreminde hikayesi bitmek üzere gibi.:)

şu ana kadar 19 yıl işediler hürremin ölününe 19 yıl kaldı :D

şu ana kadar 19 yıl işediler hürremin ölününe 19 yıl kaldı :D

Ama en izlemeye değer yıl ilk 19 du. Diğer 19 pek ilgi görmez gibi. Tabi senariste önemli, hikayeyi iyi kaleme alırsa işi kolaylaştırır. Ama sizden aldığım yorumlara göre yılmaz şahinle biraz zor :)

Ama en izlemeye değer yıl ilk 19 du. Diğer 19 pek ilgi görmez gibi. Tabi senariste önemli, hikayeyi iyi kaleme alırsa işi kolaylaştırır. Ama sizden aldığım yorumlara göre yılmaz şahinle biraz zor :)

yazın senarist değişise işler değişir :D arka sokaklar sezo nfinali yapmalılar my de :F@pompy

3 rıza baba ruhu var onda :kiki: 4 tane de mesut cüssesi :kiki:

- - - Ekleme - - -

Mesut biraz fazla kaçtı , ali diyelim :kiki:

senaryo şu sarayburnunda denize yakın yerde rıza baba gibi gömülen hürrem, hüsnü gibi önce dövülüp sonra denize atılan sülüman tarafından aşkın gücüyle bulunur :D

Güzel yazı olmuş Emre ellerine sağlık. :)

Kesinlikle katılıyorum : Ya Yılmaz Şahin değişmeli ya da Yılmaz Şahin senaryosunudeğiştirmeli. !

@xemrexxx üçümüz yazarsak Yılmaz Şahin o kadar eleştiriye kalpten gider :kiki: