Muhteşem Yüzyıl-Muhteşem Aşk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk duygusunu en iyi çıkartabilen dizilerden..

Doğru Hürrem Haticeyi ne hale getirdi gitmedi Lütfi Paşa bir tokatla gidiyor. Kanuninin adaleti :)

hatçenin dövülemsi kurgu şah sultanın tokatı tarihçilerin görüşü arada fark var :D öyle ytokattan adam gitse mahinin ilk 5 bölümde 3 kkere kellesi giderdi
lütfi paşanın şiddete düşkünlüğü halkın kananati tıpkı ibonun ihaneti gibi :)

375961_459209857506455_1086126876_n.jpg

"Benim yüce padişahım,yedi iklimim,nefesim,sabahım,gecem,akan kanım,sebeb-i cennetim,baharım,sevincim hünkarım.
Vallahi değil bu saray bu dünya bana mezar olmuştur.Gözüm yoktur ki göreyim kulağım yoktur ki işiteyim dilim yoktur ki konuşayım.

Boş odalarda oradan oraya savrulmak yerine dizinizin dibinde zincire vurulmuş olmayı yeğlerim.O nurlu yüzünüzü,deniz mavisi gözlerinizi bir kez daha görebilmek için bu aciz kulunuz Hürremin bir canı ne ki bin olsa hepsini feda ederim.

Sizden uzakta nefesinizden,kudretinizden uzakta yaşamak, sizi böylesine seven bir zavallı için ağır bir cezadır.Lakin hükmü veren, kılıcı çeken siz olunca bilin ki boynum kıldan incedir hünkarım. Size şefaat için yalvarıyorum bir kusur beni unutmayın, yüce gönlünüzden çıkarmayın,ne olur"..

hürrem bu size yazdığım kaçınvı mektup diyor bu sülüman neden düşünüp de bu mektuplar akim engel oluyor diye hesap sormuyo köfte gibi kızar biber gibi patla yılmaz şahin :bağır::bağır::bağır::bağır:@Almila @yatutarsa

Moderatörün son düzenlenenleri:
@xemrexxx Kavak mı Yelleri :(

Herhalde KY'yi devam ettirmek istiyor Pelin de var :D

@xemrexxx ibo gelmesin bir iki bölüme ? :F
bir bölümü komple hatçenin rüyası yapabilirler :F neyse büyük aşkın paylaşımlarına devam bu da son bölümden :bir eliyle zehir bir eliyle şifa dağıtans evgilim dyor kanuni kabullenmiş hürremi zehir şişesi serbest :D @Almila

Moderatörün son düzenlenenleri: