Muhteşem Yüzyıl mı Kurtlar Vadisi Pusu mu Öyle Bir Geçer Zaman Ki mi?

Hangi Dizi?

• Muhteşem Yüzyıl

Oy: 7 36.8%
  • Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 10 52.6%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
kimin nekadar birinci olduğu ne önemli ki isterse örn. bi dizi 100.bölümün hepsinde 2.olsa 10 reyting alsa , diğer dizi 100.bölümün hepsinde birinci olsa ama 9 reyting alsa hangisi daha başarılı , şimdiye bakalım kimin daha başarılı olduğu belli.

muhteşemi tanımayan varmış ülkede 2.5 yılda onalrca ödül amış yurtdışında festivaller ödüllere katuılmış en çok ülkeye satılan dizi :D

o açıdan mı diyon orası öyle :D öbgzk şu an 4.sırada huzur sokağı da geçerse 5 :d arka sokaklar geçti mi belki o da vardır :d

- - - Ekleme - - -

xemrexx vadi 36 ülkede izlenme rekorları kırıyo bizzat atv de sezon başında tanıtımda çıktı 4 sinema filmi olan kaç dizi var hangi dizinin sineması gişe rekoru kırmış hangi dizi 10.yılında zirvede yer almış :D

İlk iki yıl olsaydı Öyle Bir Geçer Zaman Ki derdim. Ama dizi şu an bozmuş durumda. Eskiden çok farklı ve heyecanlı olan dizi, şimdi normal akıcılıkta ilerliyor.

O yüzden Muhteşem Yüzyıl diyorum

takas balkanlardaki rakamlar ortaya kondu arapların video izlenmelerni paylaştım vadinin adı yok gene kanıtsız konuşuyon 36miş 😀d:d

kanıtsız değil atv de çıktı tanıtımda rahat ol :D