Muhteşem Yüzyıl: Kösem'e Yeni Oyuncu!

Offf gözlere ölürüm. :bhr: Allah'ım bana işte tam bu model bir kız nasip et ne olursun. (Amin) :A

hangisini diyorsun? alttaki gözü su damlası gibi olan minedenmi bahsettin yoksa üstteki gözü başı açık yatan pergeli uzun kızdanmı bahsettin :)

art niyetlisin işte anladık niye bağırıyon :) ben gözlerden bahsediyorum sen ısrarla alta bakıyorum alta diye bastırarak söylüyorsun ? tamam anladık sen alta zum yaptın :))
O anlamda demedim senin sorun şuydu; "alttaki gözü su damlası gibi olan minedenmi bahsettin yoksa üstteki gözü başı açık yatan pergeli uzun" yani cevabım ya alttaki ya üstteki olacaktı, burada fotolardan bahsediyoruz. :) Lütfen @Maskeli Fedai'nin algı operasyonlarından yapmayalım. :A

O anlamda demedim senin sorun şuydu; "alttaki gözü su damlası gibi olan minedenmi bahsettin yoksa üstteki gözü başı açık yatan pergeli uzun" yani cevabım ya alttaki ya üstteki olacaktı, burada fotolardan bahsediyoruz. :) Lütfen @Maskeli Fedai'nin algı operasyonlarından yapmayalım. :A

tamam şimdi oldu :)
benim yanlış anlamamıda geçtik şimdi herkes öyle anlamıştır? ayrıntılı açıklayınca durum açığa kavuştu şimdi :))

Ne yazmıştı ki mesajında. :D

nasıl anlatsamki ?:) neyse ben o kadar hogatha değilim o tarz mesajları yazamıyorum çok ayıp :))

tamam şimdi oldu :)
benim yanlış anlamamıda geçtik şimdi herkes öyle anlamıştır? ayrıntılı açıklayınca durum açığa kavuştu şimdi :))

nasıl anlatsamki ?:) neyse ben o kadar hogatha değilim o tarz mesajları yazamıyorum çok ayıp :))
Özelden söyle merak ettim. .:D Çiğdem'i de bozdun.ss :(

Offf gözlere ölürüm. :bhr: Allah'ım bana işte tam bu model bir kız nasip et ne olursun. (Amin)

:A
ben olsam anında yapıştırırlardı hakaret forum huzuru zırt pırt bir sürü uyduruk bahane bulurlardı :) oysa @Çiğdem- özgürce küfrdiyor kimsenin umrunda değil yönetimi protesto ediyorum kınıyorum hatta telin ediyorum :)
hahahahhaha aaa ne küfürü beee tövbe estafurullah :F:F:F

hemen damlamışsın konuya yazmıştım ama klavyem bu seferde d halfini yazmamış:F:F:F

Valla mesajını moderatörler düzeltince bende ciddi ciddi küfür ettin zannettim. :D
damlamışsın yazıcaktım ama d halfini klavyem yazmamış ortayada yanlış bir cümle çıkmış
:F:F:F

aa yönetimde ne demek istediğimi anlayamamış zaten anlamışsın iye düzeltmişler ama ben doğrusunu düzelttim şuan aa hemen @xemrexxx ve @destere kuyumu kazmaya çalışmışlar ama @mrt-06 nekadar hanımhanımcık olduğumu bilir :bhr::A

damlamışsın yazıcaktım ama d halfini klavyem yazmamış ortayada yanlış bir cümle çıkmış

aa yönetimde ne demek istediğimi anlayamamış zaten anlamışsın iye düzeltmişler ama ben doğrusunu düzelttim şuan aa hemen @xemrexxx ve @destere kuyumu kazmaya çalışmışlar ama @mrt-06 nekadar hanımhanımcık olduğumu bilir :bhr::A
senin yüksek yerlerden torpilin var biz yanlışlıkla yazsak üç gün forumda tek ayak üstünde bekletirler senin yanlışı kendileri düzeltip üstünü kapatıyorlar :) adaletmi bu ? :)

senin yüksek yerlerden torpilin var biz yanlışlıkla yazsak üç gün forumda tek ayak üstünde bekletirler senin yanlışı kendileri düzeltip üstünü kapatıyorlar :) adaletmi bu ? :)
aaa sanane beee öyle yapacaklar tabikide :F:F:F

bu klavye başıma bela açacak birgün benim :F:F:F

buluce ve gılganat ı hoşgörebiliriz ama yani burda göz göre göre küfrediyorsun bize ayıp olmuyormu hogatha :))
çoğu halfleri ilk dokunuşta klavye basmıyor bende yazımı okumadan gönderiyorum birileri uyarınca görüyorum eksik half yazdığımı bugünde tehrikeli bir boyuta gitmiş yanı yarın öbürgün daha tehrikeli bir boyut olamz umarım yazınca okusam önce iyi olucak galiba

çoğu halfleri ilk dokunuşta klavye basmıyor bende yazımı okumadan gönderiyorum birileri uyarınca görüyorum eksik half yazdığımı bugünde tehrikeli bir boyuta gitmiş yanı yarın öbürgün daha tehrikeli bir boyut olamz umarım yazınca okusam önce iyi olucak galiba
Keşke bunuda okuyup gönderseydin :A

Half nedir :A Hele tehrike :A
Çiğdemce mi konuşuyoruz :) :bhr:

Dikkat et biraz valla gümbürtüye gidersin birgün kimsede senin kurtarmaz bu sefer.:A:A

senin niye kuyunu kazalım ben şahsen senin mezarını kazar diri diri gömerim seni:A