cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,037
- Puanı
- 1,060
Yeni Bölüm'e çok az kaldı oh oh!

belkide en iyi yabancı dizi müziği olabilir bu ayollay yine @Çiğdem- le @Forumdash ın ergen dizisinin müziği.ss @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @EFE UYSAL
@Tolstoyevski yi çağırayım sana haddini bildirsinbelkide en iyi yabancı dizi müziği olabilir bu ayoll![]()
![]()
![]()
@Tolstoyevski şimdi bir uzaylı müziğiyle falan gelir amann@Tolstoyevski yi çağırayım sana haddini bildirsin![]()
birde ingilizce yazmış magnicifırt kançıri falan uzaktan bakanda kaliteli bişey sanıray yine @Çiğdem- le @Forumdash ın ergen dizisinin müziği.ss @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @EFE UYSAL
@Tolstoyevski şimdi bir uzaylı müziğiyle falan gelir amann![]()
al sanabirde ingilizce yazmış magnicifırt kançıri falan uzaktan bakanda kaliteli bişey sanır) la işte menopozlu yüzyıl türkçesi, ingilizcesi nedir bilemem
sabahat akkirazı pardon @Dr. Sabahat ı çağıralım tercüme yapsın
![]()
hah işte senin menopozlu kösemi gören meryoşum böyle gülüyor bir tarafıyla
çiğdem bu gülüşü kabuslarımda görüyorum diyor pek de iyi bişi olmasa gerek meryoşun gülüşü ya da çikinella uyduruyor mu her zamanki gibihah işte senin menopozlu kösemi gören meryoşum böyle gülüyor bir tarafıyla)
herkese göre değişir ben o gülüş eşliğinde ne fantaziler yaşıyorumçiğdem bu gülüşü kabuslarımda görüyorum diyor pek de iyi bişi olmasa gerek meryoşun gülüşü ya da çikinella uyduruyor mu her zamanki gibi![]()
Yanında kulaklık ve 4 dakikan varsa bi dinle, en sevdiğim müziklerin başında gelir şu.
ay yine @Çiğdem- le @Forumdash ın ergen dizisinin müziği.ss @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @EFE UYSAL
one ayoll korku filmi gibi sesler çkıyorbirde ingilizce yazmış magnicifırt kançıri falan uzaktan bakanda kaliteli bişey sanır) la işte menopozlu yüzyıl türkçesi, ingilizcesi nedir bilemem
sabahat akkirazı pardon @Dr. Sabahat ı çağıralım tercüme yapsın
![]()
tamda jensen fantazisinden bahsettim nasılda bilmişim neyle meşgul olduğunuone ayoll korku filmi gibi sesler çkıyor
aslında en iyisi bu bundan iyisini daha duymadım @Forumdash![]()
![]()
neyse sen bunu izle biraz ingilizce öğrenherkese göre değişir ben o gülüş eşliğinde ne fantaziler yaşıyorumama hogathayı tabiki aynı yönde etkilemeyecektir @Çiğdem- in fantazi yapması için jensenin kikirdemesi şart
![]()
yakalamışken sorayım buna ne diyorsunYanında kulaklık ve 4 dakikan varsa bi dinle, en sevdiğim müziklerin başında gelir şu.
HAHAHAH aa gerçektentamda jensen fantazisinden bahsettim nasılda bilmişim neyle meşgul olduğunu![]()
alt yazıyı alta yazmışlar şansa bakneyse sen bunu izle biraz ingilizce öğren
yakalamışken sorayım buna ne diyorsun
müziktemi vardı videodaHAHAHAH aa gerçektenama dinlede müzik gör ayoll
![]()
hhahaha dizimizin şarkısı ayoll bayılıcaksınalt yazıyı alta yazmışlar şansa baköyle olunca aklım karışıyor alta bakıyorum yazıdan çok başka şeyler dikkatimi çekiyor bu tarz bir yöntemle dil öğrenmem imkansız
müziktemi vardı videoda![]()
o şarkıda jensen oğlanla neler yaptın acaba rüyalarındahhahaha dizimizin şarkısı ayoll bayılıcaksın![]()