Muhteşem Yüzyıl : Kösem Star TV'de Bitiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Angelica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,893
Puanı
1,060
090220161143081105877.jpg

Başrolünde Beren Saat, Ekin Koç, Aslıhan Gürbüz, Hülya Avşar gibi isimlerin olduğu Muhteşem Yüzyıl: Kösem bitiyor mu?

Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı olarak çekilen Muhteşem Yüzyıl: Kösem reytinglerde yaşadığı sıkıntı ile başladığı günden beri gündemdeydi. Dizi reytinglerde beklenildiği kadar başarılı olamayınca 26 bölümlük anlaşma yenilenmedi ve Star dizinin 12 Mayıs'ta final yapmasına karar verdi.

Ancak dizinin Netflix'de devam etme ihtimali var. Yapımcı Timur savcı dizi için kanal ile görüşmeler halinde. Kısaca dizinin Star TV'de biteceği kesinleşti dizinin finali kesin değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kösem ahmet'in ölümüyle benim için zaten bitecekti. umarım bu süreci erkene almazlar da rahat rahat ahmet'i izleyebiliriz.

EXEEg_hu.jpg

BAĞIRIN ULAN PERŞEMBENİN TEK KRALI KURTLAR VADİSİ DİYE ! :A

Şaka bir yana halkın gönlüne giremeyen televizyonuna hiç giremez :) Belliydi erken final olacağı. Öyle bir kişinin +98542318 reytingi de yokmuş. Netflix gelsin kurtarsın sizi şimdi :A:A @vadikızı abla haberi keşke ben açaydım aylardır bunun için bekliyoruz 😀

Beklenen haberdi, bu reytinglerle iki dizi çok bile devam etti. Beren Saat adına üzüldüm, başarılı bir ismin böyle bir projede yer alıp da harcanmasına çok ama çok yazık oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 49263

BAĞIRIN ULAN PERŞEMBENİN TEK KRALI KURTLAR VADİSİ DİYE ! :A

Şaka bir yana halkın gönlüne giremeyen televizyonuna hiç giremez :) Belliydi erken final olacağı. Öyle bir kişinin +98542318 reytingi de yokmuş. Netflix gelsin kurtarsın sizi şimdi :A:A @vadikızı abla haberi keşke ben açaydım aylardır bunun için bekliyoruz 😀

canım keşke valla haberi önce görseydin ya:D

Ben haberin yalan olduğunu düşünüyorum. Diğer sitelerde bile kimse tam itibar etmemiş.

Ben haberin yalan olduğunu düşünüyorum. Diğer sitelerde bile kimse tam itibar etmemiş.

doğrumu yalanmı bilmiyorum ama gecenin kraliçesi bitecek o doğru kösemi bilmiyorum
ama gazetelerdede gördüm okudum ablacım:D

Ayy yinemi yayindan kalkan dizi inanamiyorum star yine iyi dayandirmis 1 bolum hazrann atsaydin bee star yayindan kalkti damgasi yemeseydi. :F

Haberin inandırıcılığına ben de pek inanmıyorum. Daha reytingler yükselmeye de başlamışken.

EDHO bir yerden, Vadi ayrı yerden vuruyor :F Ölüsü bile bitirmeye yetiyor ya dizinin :D

8bvhu3.jpg

Bu arada düzenlenen konuyla ilgili şunu diyeyim. Kösem eğer başka bir kanalda devam etmezse kesinlikle Netflix'e transfer olmaz. Netflix'in özel içeriklerini özellikle de dizilerinin yapımcılığını Netflix yapıyor ve bu kadar büyük bir maliyetin altına girmezler. Kısacası bu kadar kısa zamanda bu kadar yılı toparlamayı başarırlarsa helal olsun yoksa pat diye biter dizi.

Konudaki Meryem ve Murat resmi ne alaka. :)

Bu arada düzenlenen konuyla ilgili şunu diyeyim. Kösem eğer başka bir kanalda devam etmezse kesinlikle Netflix'e transfer olmaz. Netflix'in özel içeriklerini özellikle de dizilerinin yapımcılığını Netflix yapıyor ve bu kadar büyük bir maliyetin altına girmezler. Kısacası bu kadar kısa zamanda bu kadar yılı toparlamayı başarırlarsa helal olsun yoksa pat diye biter dizi.

Marco Polo, 2. Elizabeth gibi dizileri yapıyorlar. 100 milyar liralık maliyetleri vardı galiba bunların. Kösem yanında hiç bir şey.:D
Umarım transfer olur. Çünkü gerçekten hiç maddi sıkıntı yaşatmıyorlar. İnanılmaz sahneler izleyebiliriz:X

@batuhankaralar Netflix daha önce düşük reytingler alan başka kanalın dizisi The Killing'i aldı ve diziyi ortada bırakmadı.
Yani kesinlikle transfer olmaz diyemezsin. Örnekleri var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...