Muhteşem Yüzyıl: Kösem Setinde Sular Durulmuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
6c29147b337a44bc7a1335d7ae55053a.jpg

Muhteşem Yüzyıl'da sular duyulmuyor. Yapımcı Beren Saat'ten 15bin lira "feda" istegi karşılık bulamayınca olan set işçilerine oldu.

Takvim gazetesinin haberine göre haftalık 60 bin lira alan Avşar ile yine bölüm başına 90 bin lira alan Saat'ten 15 bin lira indirim yapması istendi. "Bu indirim olmazsa set ekibinden birçok kişiyi işten çıkarmak zorunda kalacağız" denmesine rağmen ne Hülya Avşar ne de Beren Saat, haftalık ücretlerinde indirim yapılmasını kabul etmeyince yapımcı çareyi aylık 2.500 TL maaş alan bir çok set işçisini işten çıkarmak zorunda kaldı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
@sokaksanti haberi değiştirerek taraflı bir tutum almıştır.

Haberi baştan yazıp sunmuş bu kadar taraflılık olmaz kardeşim haber okunmasını diye bu rezilik niye

@sokaksanti haberi değiştirerek taraflı bir tutum almıştır.

Haberi baştan yazıp sunmuş bu kadar taraflılık olmaz kardeşim haber okunmasını diye bu rezilik niye

Konunun tarafliligi o kadar ayyuka çıkmıştı ki müdahale etmek zorunda kaldım. Haftalık 90 bin TL cebine indiriyor nasıl bir cümle. Konuda bunu yazmam doğru değil.

Haberin başlığı suydu 'Beren saat Reddetti set işçileri Ekmeğinden oldu'
Bu başlık taraflı görünmüş )))))

Haberin içeriği ortada 'Beren indirimi reddetmiş yapımcı işten kovmuş set işçilerini hatta işçilerin 2bin ücretini 2500tl yapmış

Haber içeriğinde de 'Beren girdi reytingi düştü lafı da taraflı bulunmuş )))

Hayır nasıl asparagas bir haberdir bu anlamış değilim. Koskoca prodüksiyon haftada 15 bin çıkartamıyor mu.
Kesinlikle boş bir haber olmuş.

Haberin içeriği ortada 'Beren indirimi reddetmiş yapımcı işten kovmuş set işçilerini hatta işçilerin 2bin ücretini 2500tl yapmış

Evet o nasıl bir kelime beyazsoy. ''90 bin TL cebine indiriyor''
Hırsızlık yapıyor gibi yazmışsın. Sen değil başkasıda yazsa bu tür kelimeler düzeltiliyor. :)

Hayır nasıl asparagas bir haberdir bu anlamış değilim. Koskoca prodüksiyon haftada 15 bin çıkartamıyor mu.
Kesinlikle boş bir haber olmuş.
Yüksek alan herkesten istenmiş . reytingi dusuk olan bütün dizilerde indirim istenir. Daha önce defalarca oldu.
Hafta 4 kişi indirim yapsa ayda 240bin eder

Konuda Hülya Avşarda var ama sen Beren'i kötü göstermek istediğin için sadece Beren demişsin ve tüm ekibin ücretlerinin düştüğüde konuda yazıyor. Emekçi olmana durumu madur gösterme çaban ama denetimledim ve uygun olmayan bir başlık olduğunu tesbit ettim. Gorende milyon dolarlar cebine indiren yapımcının fakir kaldığını sanır.

Tüm medya organlarında 2.500 yazıyor. Sen durumu kötü empoze etmek istediğin için 2000 demişsin bence 1500 bile dersin. Full yalan solan hikaye konun.

Düştü yazmıyordu orada ne dediğini bile bilmiyorsun. Dip yaptı yazıyordu. Bir konuda sokak ağzı kelimeler kullandırmayıp haberin kalitesini yükselttim. Dua et bana bence.

Yüksek alan herkesten istenmiş . reytingi dusuk olan bütün dizilerde indirim istenir. Daha önce defalarca oldu.
Hafta 4 kişi indirim yapsa ayda 240bin eder

Beren'den başka 15 bin istenilen birisi daha yoktur. Hemen 250 bini yapıştırdin sende en fazla 150 bin kar edilir ayda.

Konuda Hülya Avşarda var ama sen Beren'i kötü göstermek istediğin için sadece Beren demişsin ve tüm ekibin ücretlerinin düştüğüde konuda yazıyor. Emekçi olmana durumu madur gösterme çaban ama denetimledim ve uygun olmayan bir başlık olduğunu tesbit ettim. Gorende milyon dolarlar cebine indiren yapımcının fakir kaldığını sanır.

Tüm medya organlarında 2.500 yazıyor. Sen durumu kötü empoze etmek istediğin için 2000 demişsin bence 1500 bile dersin. Full yalan solan hikaye konun.

Düştü yazmıyordu orada ne dediğini bile bilmiyorsun. Dip yaptı yazıyordu. Bir konuda sokak ağzı kelimeler kullandırmayıp haberin kalitesini yükselttim. Dua et bana bence.

Hulya ve 'Beren desem başlık uzayacak . basit ve kısa olsun dedim sonuç olarak başlık haberin özeti neresi tarafli

Haberin orjinalinde 2bin de geçiyor yine haber uzamasına diye çıkardım

Açıkça 'Beren ve muhteşem yüzyıl adına taraf tutuyorsun.

Hadi bunu geçtim benden düzeltme iste sen niye haberimi değiştiriyorsun sen kimsin

Orjinal olması önemli değil. Forumda Denetim bunun için var zaten.
Tarafli olan favori üyelerinin tarafliliginın önünü kesip foruma zarar vermesin için var.
Taraflı olan sensin modluguna duygularını karıştırma . sen böyle yapınca gerçekleri mi ortugunu sanıyorsun

Hulya ve 'Beren desem başlık uzayacak . basit ve kısa olsun dedim sonuç olarak başlık haberin özeti neresi tarafli

Haberin orjinalinde 2bin de geçiyor yine haber uzamasına diye çıkardım

Açıkça 'Beren ve muhteşem yüzyıl adına taraf tutuyorsun.

Hadi bunu geçtim benden düzeltme iste sen niye haberimi değiştiriyorsun sen kimsin

Ben denetim yapabilecek yetkiye sahip kişiyim. Tarafli hiç bir tutum sergilemedim. Sen kimsin gibi aşağılayıcı kelimeler sana ceza olarak döner söylim.
Sen haber uzamasin diye yaptım diyerek kıvırmaya çalışıyorsun ama Beren'i kötü gösterip herkesi madur göstermeye çalışıyorsun. Senin ruhunu biliyorum ben.

2500de geçiyorsa onuda yazacaksin. Hülya geçiyorsa onuda ekleyeceksin. Zaten o kadar uzun başlık uygun değil. Şuanki başlık daha merak uyandırıcı.

Taraflı olan sensin modluguna duygularını karıştırma . sen böyle yapınca gerçekleri mi ortugunu sanıyorsun

Hayır sen orjinalinde bu kelimeler var diye sallıyorsun ve uygunsuz oldugunuda savunamiyorsun ki gerçekten uygunsuz kelimeler sonra ben duzenleyince mi sorun oluyor anlamadım.
Sana desem ne değişecek. Ben usulunce duzelttim işte. Gayette açık oldu konu. Örtbas edilmiş olmadı.

Ben denetim yapabilecek yetkiye sahip kişiyim. Tarafli hiç bir tutum sergilemedim. Sen kimsin gibi aşağılayıcı kelimeler sana ceza olarak döner söylim.
Sen haber uzamasin diye yaptım diyerek kıvırmaya çalışıyorsun ama Beren'i kötü gösterip herkesi madur göstermeye çalışıyorsun. Senin ruhunu biliyorum ben.

2500de geçiyorsa onuda yazacaksin. Hülya geçiyorsa onuda ekleyeceksin. Zaten o kadar uzun başlık uygun değil. Şuanki başlık daha merak uyandırıcı.
Sen kimsin demek ceza mi))) sen kimsin ki haberin herşeyini değiştiriyorsun . haberi uygun gormezsen yayimlamazsiz senin yetkin bu kadar . böyle haberi degistireceksen kendi adına Ac benim adıma istemedigim bir haber acamazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06