yayından kalkmaz arkasında teyyip amca varayoll öyle bir anlatıyorsun diziyi bilmeyenler okusa ertuğrul yayından kalkmak üzere diye düşünürler
yayından kalkmaz arkasında teyyip amca varayoll öyle bir anlatıyorsun diziyi bilmeyenler okusa ertuğrul yayından kalkmak üzere diye düşünürler
hayırr reytinglerimiz çok iyiyayından kalkmaz arkasında teyyip amca var
meryemin dizzisi gelsin düşerhayırr reytinglerimiz çok iyi
Bekle dur, çok geç kalmış. Ekim 1 beklerken, Kasım 12
Aç istersen. 1 yıldır konu açmayı özlemiştirsin.Bende şimdi konusunu açıyordum
Bekliyoruz
Geç olsun güç olmasın. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen yaz başlayacaktı ama Eylül ayına kalmıştı. Böylesi de daha hayırlı oldu bence.Bekle dur, çok geç kalmış. Ekim 1 beklerken, Kasım 12
Şuan dizinin Cuma başlayacağına dair haberler varmış ben göremedim çokta mantıksız ve saçma ama tam tarihi belli olduğunda açsam daha iyi olacak sanırımAç istersen. 1 yıldır konu açmayı özlemiştirsin.
Geç olsun güç olmasın. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen yaz başlayacaktı ama Eylül ayına kalmıştı. Böylesi de daha hayırlı oldu bence.
Kiralık Aşk'ın yeriyle oynamazlar Kösem, büyük ihtimalle Kasım'ın 12'sinde başlar.Şuan dizinin Cuma başlayacağına dair haberler varmış ben göremedim çokta mantıksız ve saçma ama tam tarihi belli olduğunda açsam daha iyi olacak sanırım
cum niye olsun kiralık aşk 8-10 reyting alıyorŞuan dizinin Cuma başlayacağına dair haberler varmış ben göremedim çokta mantıksız ve saçma ama tam tarihi belli olduğunda açsam daha iyi olacak sanırım
ay neyse @Çiğdem- ve @primavera dan sonra çirkin ve evde kalmış kızlar takımı tamamlandı gelişinle
Sen hiç mi değişmedin kıskançay neyse @Çiğdem- ve @primavera dan sonra çirkin ve evde kalmış kızlar takımı tamamlandı gelişinle