1. bölüm Youtube izlenmesi 1 milyonu geçememiş üstelik Star'ın sitesinden de izlenmiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?@sokak sanati @xemrexxx
yine dömostırosyon yaptım beklerim konuyaYayından kalkar orada MY.Beren Fatmagül ile mi meşhur orada.
1. bölüm Youtube izlenmesi 1 milyonu geçememiş üstelik Star'ın sitesinden de izlenmiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?@sokak sanati @xemrexxx
yine dömostırosyon yaptım beklerim konuyaYayından kalkar orada MY.Beren Fatmagül ile mi meşhur orada.
yine dömostırosyon yaptım beklerim konuya
O sitenin sayaçlarına güvenmiyorum.my nin yerli fancıkları olmadı ki çok fazlanormaldir starın sitesinde yabancılar 1.5 milyonu aşmış ayrıca youtubede de diriliş ve edho gibi dizilerle aynı ya da eşit gidiyor ilk bölümden
Zaten uzun olan videolar için Youtube tercih ediliyor diğer sitelerde tek parça olmuyor ve hızlı yüklenmiyor.Çok uzun çünkü.Başarı kaçınılmaz olacak karalamaya çalışanlara inat.
my bölümüne bak görücenO ne demek bee.
sen güvenme pis.ssO sitenin sayaçlarına güvenmiyorum.
Zaten uzun olan videolar için Youtube tercih ediliyor diğer sitelerde tek parça olmuyor ve hızlı yüklenmiyor.
Cuma sabahı kazanan ben kaybeden siz olacaksınız.
O sitenin sayaçlarına güvenmiyorum.
Zaten uzun olan videolar için Youtube tercih ediliyor diğer sitelerde tek parça olmuyor ve hızlı yüklenmiyor.
Cuma sabahı kazanan ben kaybeden siz olacaksınız.
my bölümüne bak görücen
sen güvenme pis.ss
demonstration dan geliyor ama yalan dünya zerrin için o dömostırosyonMYK kaybederse sevincen yani.
Anlamı ne diyorum.
Ben izliycem diziyi ama siz çok abarttınız bu yüzden bu isyanım.MYK kaybederse sevincen yani.
Anlamı ne diyorum.
okunuşu o değil ki zerrin öyle okuyorOkunuşu ile niye yazıyorsun.
Ben izliycem diziyi ama siz çok abarttınız bu yüzden bu isyanım.
okunuşu o değil ki zerrin öyle okuyorneyse sen konuya bak yorum yap
https://fav10.net/forum/threads/dünyanın-en-hit-2-dizisi-dömostırosyon.252261/
burada @Billy Kane ve @EFE UYSAL a nanik demek istemişler
@beyazsoy yapmaz böyle şeybeyazsoy forum dışından da olsa çözümü bulmuş@sokak sanati @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Almila
<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Hülya Avşar vatandaşlıktan çıkarılsın. Star TVye el konulsun.</p>— AK Strateji (@akstrateji) <a href=" https://twitter.com/x/status/666760597955026946 ">17 Kasım 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
berenle ilgilenmiş gibi görünüyor kerkenez@destere bak arjantin-telefe kanalı program direktörü berenle mi ilgilenmiş diziyle mi bilemedim@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @GunesinOglu Ekli dosyayı görüntüle 47245
kösem 1.bölüm 1.5 gün daha geç yüklenmesine rağmen dirilişi yakaladı izlenmektesabah geçmiştik şu an 928 bine 924 bin diriliş önde bakalım sonuç nolicek@Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @Almila @Aserat @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL
dirilişçiler şimdi izlemeyecekleri halde tekrar tekrar açıp kapatıyorlardır videoyu maksat geçilmemek tüm çabalarıkösem 1.bölüm 1.5 gün daha geç yüklenmesine rağmen dirilişi yakaladı izlenmektesabah geçmiştik şu an 928 bine 924 bin diriliş önde bakalım sonuç nolicek@Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @Almila @Aserat @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL
yaparo melunlar.ssdirilişçiler şimdi izlemeyecekleri halde tekrar tekrar açıp kapatıyorlardır videoyu maksat geçilmemek tüm çabaları
sen şu aşk yeniden i izlemeyi bırak seni kötü etkilemişyaparo melunlar.ss
ne açıdan?sen şu aşk yeniden i izlemeyi bırak seni kötü etkilemiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?