haklısın anastasia ne kadar bir berenin bacağı kadar etmesede o gelene kadar idare edeceğiz artıkAnastasia iyiydi ya Beren başka dizide oynasın.))))))
haklısın anastasia ne kadar bir berenin bacağı kadar etmesede o gelene kadar idare edeceğiz artıkAnastasia iyiydi ya Beren başka dizide oynasın.))))))
Beren'in yanında ufak kalır bu Ekin.))))))bencede ekin koç beroşuma partner olacak kapasitede biri değil bende yakıştıramadım beren için daha kaliteli bişey bulmaları lazımdı ama sorun değil beren bu yanındaki fokuda altına çevirmesini bilir![]()
+1 timur ocakta zeynep günaytana yeni dizi yaptıracakmış orada oynasın beroş @destereAnastasia iyiydi ya Beren başka dizide oynasın.))))))
vallahi sandalyede ayağı yere değmezse sandalyenin bacaklarını keser yinede kızın ayağını yere getirmesini bilirizAnastasia Tsilimpiou 12 Kasım'da 18'ine girmiş. 😱 Ben de sandalyeye otursa ayağı yere değer mi diye tereddüte düşmüştüm bunu öğrendiğim iyi oldu.![]()
Artık öpüşebilir ve sevişebilirde heralde.kösemin 1.günü anastasianın doğum günü yorum konusunda söylemiştim![]()
Beren'in yanında ufak kalır bu Ekin.))))))
o hangi dizi konusu neydiki haberim yok ondan+1 timur ocakta zeynep günaytana yeni dizi yaptıracakmış orada oynasın beroş @destere![]()
valla biz de bilmiyz zeynep günay tan o yüzden ayrılmış kösemden yeni dizi varmişzaten ekin koç fazla yaşamıyorki ondan sonra kösemim kendisine layık bir kaç kişi bulacaktır ömür boyu bamyayla idare edecek değil elbette
o hangi dizi konusu neydiki haberim yok ondan![]()
avrupada öpüşme yaşı 12 sevişme yaşı 15 yani 18 yaşındada artık çoğu jübile yapıp hayatına amatör maçlarla devam ediyorlarArtık öpüşebilir ve sevişebilirde heralde.![]()
Beren'i Kenan'a kaptırıp bizim kıza mı gözü diktin?vallahi sandalyede ayağı yere değmezse sandalyenin bacaklarını keser yinede kızın ayağını yere getirmesini bilirizşimdi sırf ayak yere değmiyor diye gül gibi kızı kaçıracak değilim
)
beren dizide oynamıyorum demedikten sonra bu kızın orda fazla bir ömrü yokBeren'i Kenan'a kaptırıp bizim kıza mı gözü diktin?Buraya yazıyorum bu kızı diziden kolay kolay çıkarmazlar bence, diziye çok yakıştı.
![]()
Beren'in yanında ufak kalır bu Ekin.))))))
vallahi sandalyede ayağı yere değmezse sandalyenin bacaklarını keser yinede kızın ayağını yere getirmesini bilirizşimdi sırf ayak yere değmiyor diye gül gibi kızı kaçıracak değilim
)
bunlar da kedi elizabethin torunları ::::::::::Artık öpüşebilir ve sevişebilirde heralde.![]()
trafoda yapacak iş bitti artık, kedilerde mesai yi başka yere kaydırmışbunlar da kedi elizabethin torunları ::::::::::)) G-20 deler
@Çiğdem- @Almila @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati
<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="ar" dir="rtl">جولة للقطط في <a href="https://twitter.com/hashtag/قمه_العشرين?src=hash">#قمه_العشرين</a> <a href="https://t.co/jpQOuA794q">pic.twitter.com/jpQOuA794q</a></p>— Sky News Arabia (@skynewsarabia) <a href=" ">16 Kasım 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
@destere bak arjantin-telefe kanalı program direktörü berenle mi ilgilenmiş diziyle mi bilemedim@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @GunesinOglu Ekli dosyayı görüntüle 47245
ayol my yi sattılar ama yayınlamıyorlar aşk ımemnu ve aşk ve ceza gbiGüney Amerika'nın kraliçesi belli.Normal daha MY etkili değil oralarda.
![]()
ayol my yi sattılar ama yayınlamıyorlar aşk ımemnu ve aşk ve ceza gbi2016 da yayınlanacak zaten kraliçe her yerde meryem
![]()
ivet aşkı memnu daha bir şilide yayınlandı onda da son 2 bölümü 10.oldu ilk 10 dışı kladı hepYayından kalkar orada MY.Beren Fatmagül ile mi meşhur orada.
![]()
my nin yerli fancıkları olmadı ki çok fazla1. bölüm Youtube izlenmesi 1 milyonu geçememiş üstelik Star'ın sitesinden de izlenmiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?@sokak sanati @xemrexxx
1. bölüm Youtube izlenmesi 1 milyonu geçememiş üstelik Star'ın sitesinden de izlenmiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?@sokak sanati @xemrexxx