aa o kadar mı çirkinim hiç mi beğenmedin attığım fotoyusana başka kim bakar ki
sana tipin olup olmadığımı sormadım ben,beğenip beğenmediğini soruyorum düzgün cevap vertüpüm değilsinmadem esmer olucan kaslı olman gerekiyor bence
Tüpüm değilsen begenmemisimdirsana tipin olup olmadığımı sormadım ben,beğenip beğenmediğini soruyorum düzgün cevap ver
diss almayı hakettin,bense senin için ne güzel şeyler dedimTüpüm değilsen begenmemisimdir
Hoşt köpeklere denilir ben narin bir İstanbul delikanlısıyım
Resmen kalite kokuyor fotoğrafEsra dermancioglu nun dogum günü için toplanmış ekip@Çiğdem- kudurkesin @destere de gitmiştir mukaddesi öpe öpe kutlamistir@yatutarsa @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 63499 Ekli dosyayı görüntüle 63498
Çok sevdim bu fotoğrafı. <3Esra dermancioglu nun dogum günü için toplanmış ekip@Çiğdem- kudurkesin @destere de gitmiştir mukaddesi öpe öpe kutlamistir@yatutarsa @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 63499 Ekli dosyayı görüntüle 63498
@sokak sanati bölümle ilgili durum kesinleştikten sonra bunu açacaktık sen sil istersen ben şey etmeyeyim.
Sen editör bile değilsin, sana ne oluyor bee.
Günlük dizi değil zaten haftada 1 bölüm oluyor.Neyse bir konu için uzatmıyorum senin vicdanına kalmış ve @Yiğitt ile senin aranda.
Kabul dahi edemem.
bedava verseler almam
Sürtünemezsin @serhatt .ss
Resmen kalite kokuyor fotoğraf
Kösem ve Ahmed’in masum aşkını özledimMustafa’nın deliliklerini, Cennet’in oynaşmalarını ve sürekli taraf değiştirmesini özledim
Kız bir biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerine bakın bir de böğüren kösmüş beroşa resmen fark var çalıyor izleyince insanın kafasındaÇok sevdim bu fotoğrafı. <3
https://twitter.com/x/status/1169723818102939649
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?