aa o kadar mı çirkinim hiç mi beğenmedin attığım fotoyusana başka kim bakar ki![]()
sana tipin olup olmadığımı sormadım ben,beğenip beğenmediğini soruyorum düzgün cevap vertüpüm değilsinmadem esmer olucan kaslı olman gerekiyor bence
![]()
![]()
![]()
Tüpüm değilsen begenmemisimdirsana tipin olup olmadığımı sormadım ben,beğenip beğenmediğini soruyorum düzgün cevap ver![]()
diss almayı hakettin,bense senin için ne güzel şeyler dedimTüpüm değilsen begenmemisimdir![]()
Hoşt köpeklere denilir ben narin bir İstanbul delikanlısıyım
Resmen kalite kokuyor fotoğrafEsra dermancioglu nun dogum günü için toplanmış ekip@Çiğdem- kudur
kesin @destere de gitmiştir mukaddesi öpe öpe kutlamistir
@yatutarsa @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 63499 Ekli dosyayı görüntüle 63498
Çok sevdim bu fotoğrafı. <3Esra dermancioglu nun dogum günü için toplanmış ekip@Çiğdem- kudur
kesin @destere de gitmiştir mukaddesi öpe öpe kutlamistir
@yatutarsa @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 63499 Ekli dosyayı görüntüle 63498
@sokak sanati bölümle ilgili durum kesinleştikten sonra bunu açacaktık sen sil istersen ben şey etmeyeyim.![]()
Sen editör bile değilsin, sana ne oluyor bee.![]()
Günlük dizi değil zaten haftada 1 bölüm oluyor.Neyse bir konu için uzatmıyorum senin vicdanına kalmış ve @Yiğitt ile senin aranda.
![]()
Kabul dahi edemem.
![]()
bedava verseler almam![]()
Sürtünemezsin @serhatt .ss
Resmen kalite kokuyor fotoğraf
Kösem ve Ahmed’in masum aşkını özledimMustafa’nın deliliklerini, Cennet’in oynaşmalarını ve sürekli taraf değiştirmesini özledim
![]()
Kız bir biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerine bakın bir de böğüren kösmüş beroşa resmen fark var çalıyor izleyince insanın kafasındaÇok sevdim bu fotoğrafı. <3