benden iyisini daha doğrusu mikserini mi bulacakTabi cnm olursun
benden iyisini daha doğrusu mikserini mi bulacakTabi cnm olursun
ordaki fark sultanın toto genişliğinden kaynaklı değil ordaki fark kameramanlar arasındaki yetenek farkından kaynaklı yoksa beroşum meryoş gibi 10 tanesini folluğuna dizer kendiside üstüne oturur altta meryoşlar civciv gibi belirsiz kalırSULTAN DEDiğin kadrajı dolduracak bak mesela meryoşum nasıl kareyi doldurmuş ama @destere nin beroşu gelince kameranın yarısı boşluğu çekiyor @Çiğdem- @Doğu @DarkLeqenD @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Bully
mryoşum kodu mu oturturordaki fark sultanın toto genişliğinden kaynaklı değil ordaki fark kameramanlar arasındaki yetenek farkından kaynaklı yoksa beroşum meryoş gibi 10 tanesini folluğuna dizer kendiside üstüne oturur altta meryoşlar civciv gibi belirsiz kalır
kızları ayırmak için araya girebilirim ) madem iş fantaziye kadar ulaştı bizde nasiplenelimmryoşum kodu mu oturtur
Yakışmış ama.@Tolstoyevski nin overrated dizisi karışmış.ss @Çiğdem- @cookies @MEnes @Doğu @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash
ben bu kadroyu sevmedim farahı @-potterhead- e ayça ayşin turanı @denizz19 a hazal kayayı @dizi kolik e verelim gitsin berk atanı da @Çiğdem- ya da @vadikızı ndan biri kapar aradan @Yiğitt de sürpriz yapabilir neyse @Forumdash en iyisi senin şirket dizi yapsın şunlara @cookies @destere @ozgur2113 @BullyYakışmış ama.
ortadaki kız kim ya resimle o kadar oynanmışki kız kimliğini yitirmiş ?ben bu kadroyu sevmedim farahı @-potterhead- e ayça ayşin turanı @denizz19 a hazal kayayı @dizi kolik e verelim gitsin berk atanı da @Çiğdem- ya da @vadikızı ndan biri kapar aradan @Yiğitt de sürpriz yapabilir neyse @Forumdash en iyisi senin şirket dizi yapsın şunlara @cookies @destere @ozgur2113 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 50884 Ekli dosyayı görüntüle 50885 Ekli dosyayı görüntüle 50886 Ekli dosyayı görüntüle 50887
2.si ayça ayşin turan karagüldeki kız 3.sü farahortadaki kız kim ya resimle o kadar oynanmışki kız kimliğini yitirmiş ?
birinci ile üçüncü kızı anlatmana gerek yok zaten favorilerim ama ortadaki karafatma dizisindenmiş tanımamam normalmiş yani çizenin günahını almışız )2.si ayça ayşin turan karagüldeki kız 3.sü farah
Erkek modelde pardon oyuncu müsvettesi ile çok kuşkularımız var Kadın kadro iyi sayılır düşünmek için rafa aldikben bu kadroyu sevmedim farahı @-potterhead- e ayça ayşin turanı @denizz19 a hazal kayayı @dizi kolik e verelim gitsin berk atanı da @Çiğdem- ya da @vadikızı ndan biri kapar aradan @Yiğitt de sürpriz yapabilir neyse @Forumdash en iyisi senin şirket dizi yapsın şunlara @cookies @destere @ozgur2113 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 50884 Ekli dosyayı görüntüle 50885 Ekli dosyayı görüntüle 50886 Ekli dosyayı görüntüle 50887
ay çağatayla tubayla sinemle çalışıyonuz herkesle çalışrsınız sizErkek modelde pardon oyuncu müsvettesi ile çok kuşkularımız var Kadın kadro iyi sayılır düşünmek için rafa aldik
Bazı kıstaslarımız Sinemi Kenan hatrına aldik ve elimizde patladı. Kenan da anladı durumuay çağatayla tubayla sinemle çalışıyonuz herkesle çalışrsınız siz
kenana patladı esas sinemBazı kıstaslarımız Sinemi Kenan hatrına aldik ve elimizde patladı. Kenan da anladı durumu
Bu isimlerin hepsi Kanal D dizilerinde rol alacak, merak etme.ben bu kadroyu sevmedim farahı @-potterhead- e ayça ayşin turanı @denizz19 a hazal kayayı @dizi kolik e verelim gitsin berk atanı da @Çiğdem- ya da @vadikızı ndan biri kapar aradan @Yiğitt de sürpriz yapabilir neyse @Forumdash en iyisi senin şirket dizi yapsın şunlara @cookies @destere @ozgur2113 @Bully
Süper yaa @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @destere başka kim var izleyen
Beren Saat'in Kösem Sultan Rolü İçin Biraz Şapşik Kaldığını Kanıtlayan 23 Gif http://oned.io/h/710529?j