Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@yakup09 da işi bozmuş
yada okuldan mezun olduğu için etkisi azalmış diyelim yoksa poyraz karayel birinci olmazdı
kösemin listede olması güzelde en başta olması lazımdı

bu arada senin gecenin bıngıldağı listede yok dikktini çekerim
)

pis .ss poyraz en kaliteli dizi bir kere şu an.ss neyse araplar seni dinlemiş afişte beren yok kadir oğlanla ekin var galiba senin gibi bunların çiftleşmesini bekliyorlar
@Almila ile @Çiğdem- üzülecek gibi

demekki bamya iskender arapları kesmedi onlar daha bir irkeksi oğlanlarla takılmayı seviyor
iskenderle de beroşu yayınlarlar örgü örerken
) zaten hep dalga geçiyorlar iskenderle bu parlaklıkla yeniçeri ocağında hala neden tecavüze uğramadı diye
)

iskenderle de beroşu yayınlarlar örgü örerken
) zaten hep dalga geçiyorlar iskenderle bu parlaklıkla yeniçeri ocağında hala neden tecavüze uğramadı diye
)

o konuda haklılar bencede o dönem yeniçerilerin abazalığı gözönüne alınırsa iskenderin ocakta sağlam çıkması mucize olurdu
)

Neden 13.bolum fragmani yayinlanmadi hala?

Veya bu bolumle birlikte final yapacaklar. Cunku kanallar ve yapimcilar 13, 26, 39, 52 gibi anlasmalar yapiyorlar.. Star TV bu riski almayabilir.
Finall ilsa once haberi gelurdi bence
gun degusikligi olabilir diyolla pazarafalan alindiysa fragman icin erken

ne duyduysan söyle bizde şaşalım
haber OSN nin kösemi almasıydı anladığım kadarıyla starda biterse biz devam ettiriruk gibi bişi demişler
ama doğrulatamadım o yüzden dream konumuna düşmemek için haber açmiyim ileride başıma kakılır bnm dreame yaptığım gibi zaten @Forumdash bu fırsatı kaçırmaz
zati kösem kaç bölüm sürerse sürsün stardan sonra yayınlama hakkı OSN deymiş anlaşma gereği
@HarzeM e kullarımızın bilmediği nice kaynaklarımız var derken dalga geçiyom sanmıştı
neyse OSN nin ölçüm sistemine göre MY nin 3.sezonunu OSN üyelerinin %80 i izledi şimdi kösemde senaryo etkisi,cücük başroller derken bu yarıya düşse %40 olmuştur beroş gelince %50 fıttırmıştır en kötü yani OSN kulumuzla anlaşsa iyi olur timur
@sokak sanati @cookies @vadikızı @Almila @mrt-06

Anladım.

Sen onu bırakta Meryem bir yazı yazmış.
Yinemi tükendi haberleri çıkmış şimdiden. 😕

Bir kreatif sürec icindeyim ... Bir hata yaptim - ve simdi Bir deneyim yasiyorum ..Ama yinede allaha tesekkür ediyorum , kötü yada iyi Bir deneyim farketmez cünkü Bir oyuncu Icin her deneyim büyük Bir hediye - cünkü sana Gelismek , ilerlemek Icin yardimcin olur

http://www.radikal.com.tr/hayat/meryem-uzerli-yine-mi-tukeniyor-1512496/

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı

Son düzenleme:
Hangi yalan haberini başına kaktım laaa:bagır: kendi yaptiğin şeyi başkasının üstüne atma:/ ne yalan haber dicen şimdi;Şişirdiğin rusya my diyim susayım