Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Az önce fragman mı? Victory yazıyor? Eğer oysa dvd'dir ben söylim. Hatta bi ara Karadayı'nın dvd'si satıldı diyip küçümsediğin şirket olması lazım:
dvd satıldı diye küçümsemedim bu ay yapım takımı hep çarpıtıyor laflarımı siz dvd ler satıldı reyting ondan düşük dediniz ben ona karşı çıktım

Tablolu konularını ve mesajlarını özledik.

O dizi tutar orada. Buraya yazdım.
Sondaki gülüşğnle acıklama yapmiğicim

dvd satıldı diye küçümsemedim bu ay yapım takımı hep çarpıtıyor laflarımı siz dvd ler satıldı reyting ondan düşük dediniz ben ona karşı çıktım

Hayır demiştin kanallarda gösterilmeden dvdsi çıktı rağbet olunca gösterildi gibi bişeyler geveliyordun unutmadım

Sondaki gülüşğnle acıklama yapmiğicim

Hayır demiştin kanallarda gösterilmeden dvdsi çıktı rağbet olunca gösterildi gibi bişeyler geveliyordun unutmadım
şimdi baktım dvd ymiş ilk 10 bölümün
bu ka hızlı nasıl dublaj yapıyorlar araplarda da bizdeki 7.bölüm bitince başlamıştı
@Harunnn60

neyse @destere sen de satın al boş zamanında yunancayla fantezi yaparsın

İstersen pilav üstü (oğlum kendimden iğrendim şunla 2 oldu bu)

Belki şuan sen bana kuru iftira arıyon bi de öyle bak😉
cw dizileri izleye izleye esprilerin bozulmuş şimdi dean parlağı yapınca komik oluyoradamın memeleri var @Çiğdem- ler komik olmasa da güler ama sende malesef umutsuz.ss

Dedim işte dvdir dşye
neyse dublajlar dizi için kolay yapılır. Her telif hakkını alan kanal kendi dublajcısını kullanıyor. Ntv'nin yani star tvnin de böyle ekibi var. Teen Wolf'u filan yapıyordu.

Dean ve memelerini rüyanda gör. 11 sezonda en fazla 1 kere göstermiş adam kendini

sana göre 1 kere göstermiş olabilir @Çiğdem- mideden ya da omuzdan görse gerisinin hayalinde tamamlayabiliyor sende o yetenek yok

zaten pek zorlanmazlar my dublajcıları duruyordur
osn açıklasa da dizi ne ka ilgi görmüş öğrensen ama kpa gibi ilgi gördü yerine my ve afk gibi reyting tablolarıyla açıklasınlar

Benim üzerinden yine birilerine laf yapma
geçen gece yapmişsin sinir oldum. Neyse
@çiğdem- ultraviole ışınlarını görüyor