Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

yanlız safiş dizide çoktan eski saraya gitmeliydi yılmaz şahin totoşu senaryo bulamadığı için sürekli safiye vs. alayı yapıyor

önce kaliteli senarist lazım diziye her şeyin başı senaryo zaten o bişey bulamamanın verdiği kabızlık sahnelerde kopukluğa yol açıyor sonra yar gelir dura dura tarzında birbirinden kopuk sahneelr izlemek zorunda kalıyoruzki valla beroş olmasa varya dizide ne biçim küfrederdim

işte saçmalıklar silsilesi hanı deveye demişler boynun neden eğri demiş nerem düzgünki ?

oyuncu faktörü de önemli
mesela mete horozoğlu gereksiz yere abuk bir ses tonunda konuşuyor hep
gülcan arslan desen ilkokul seviysinde oyunculuk
mesela nerede daye hatun nerede dudu hatun

oyuncu faktörü de önemli
mesela mete horozoğlu gereksiz yere abuk bir ses tonunda konuşuyor hep
gülcan arslan desen ilkokul seviysinde oyunculuk
mesela nerede daye hatun nerede dudu hatun

oyunculardan vasat olanlar var ama işinin ehli birine eşeği teslim etsen bir hafta içinde ata çevirir demekki yönetendede hayır yok

Bu kadar büyük bir proje icin sadece tek senarist olmaması lazım. Yabancı diziler bile en az 4-5 kisi çalışıyor. Hatta TWD ve GOT gibi büyük dizilerde daha fazla.
Yani bir söz vardır birlikten kuvvet doğar diye. O misal nasıl tek senariste güveniyorlar anlamıyorum.

Bak Allah var dekor-elbise görsel şeyler gayet iyi. Hani kaliteli ama senaryo olmuyor bir türlü. Dizi sıkışıp kalmış bir yerde.

oyunculardan vasat olanlar var ama işinin ehli birine eşeği teslim etsen bir hafta içinde ata çevirir demekki yönetendede hayır yok
normalde oyunculuğa pek bakan olmaz ama my kitlesini alıştıdılar ilk 3 sezon kadroda sırıtan isim olmadı şimdi bu isimlerle izleyen çok az
8 reytinglik kemik my kitlesinin 2 reytingini reyting sistemi kesti kalanını da oyunculuklar ve senaryo kesiyor

my de zaten 3 senarist var .ss ama biri kavak yelleri öeki kolej günlüğü sonuncusu küçük sırlar yazarı yani bu diziye yakışmıyorlar
bana teslim etsinler senaryoyu en iyisi

Çok eğlenceli tek tek okuyacağım yorumları.
Biz dizide nerde hata yapıyoruz diye sabahlara kadar uyku da tutmazdır sizi?

Dudu öldü mü
Kaçırdım ben o ara çünkü. En son yatıyordu
hacı ağa boğdurdu kadını ama güven olmaz reyhan ağa döndü :
neyseOSN de el atmış köseme arap fanlar da izliyemicek

ay ne paragöz çıktılar my den önce digiturk ün gerisindeydiler hala para da para
@destere @cookies @vadikızı @eskici

Çok eğlenceli tek tek okuyacağım yorumları.
Biz dizide nerde hata yapıyoruz diye sabahlara kadar uyku da tutmazdır sizi?
bnm yarın sınavım var sınavdan sonra uyucam oda arkadaşım yok uyanamama korkusu var şu an

Sınav diyince aklıma geldi, saat 9'da final sınavlarım vardı ancak 8.45'de zor uyanabilmiştim. 15 dakikada otobüse atlayıp sınava yetişmek için Hatay'da boxer ve atletle sokağa dalmıştım.

Sınav diyince aklıma geldi, saat 9'da final sınavlarım vardı ancak 8.45'de zor uyanabilmiştim. 15 dakikada otobüse atlayıp sınava yetişmek için Hatay'da boxer ve atletle sokağa dalmıştım.
neyse 5 dk daha uyanık kal reytinge bir konu açıyorum onaylarsın

bu arada sen geldin harunla destere kaçtı

sanki güzel bir haber veriyorda nasıl son sezonu ya ? ben onu 20 sezon olsun 20 sezon rahatlıkla izlerim

ama birde işin güzel tarafı var şimdi son sezon diye benimle birlikte izlemeye devam edeceksin

senin konun nerde ?
etiketleri takip et bulucan zorla totonu

sanki güzel bir haber veriyorda nasıl son sezonu ya ? ben onu 20 sezon olsun 20 sezon rahatlıkla izlerim

ama birde işin güzel tarafı var şimdi son sezon diye benimle birlikte izlemeye devam edeceksin

senin konun nerde ?
10 sezon da olsa senle beraber izleyecektim, bizde adam satma olmaz. Ama şimdi sadece 6 bölüm daha o çileye katlanacağım.