Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

malkoçoğlu tarzında fedai olarak katılır katılırsa paşa rolude gitmez kenana burak gibi fedai rollerinde gelirse ozaman ben bile en azından ilk bölümünde vadiye tercih edebilirim

malkoçoğlu tarzında fedai olarak katılır katılırsa paşa rolude gitmez kenana burak gibi fedai rollerinde gelirse ozaman ben bile en azından ilk bölümünde vadiye tercih edebilirim
hemen nasıl sattı 😱 pis parlakçı
neyse belki beren gelince kini de büyütüp kenan yaparlar berenle iki halvet yapsalar @destere ile toto totoya veirp ağlarsınız

Kenan için Vadiyi satarsın ha pis hain.sssssssssss
ne satması ayoll teknoloji artık çok gelişti kenandan sonra vadiyide hemen netten izleybiliyorsun artık yatmadan

ama kenanım gelmez burak gibi daha hafif bir oyuncu gelir kıvanç gelebilir aslında 10 bölümlüğüne falan @xemrexxx

cansu dere gelmişti 13 böümlüğüne bergüzar da geldi 1 bölümlük partnerleri gelirken kenan niye gelmesin

cansu dere gelmişti 13 böümlüğüne bergüzar da geldi 1 bölümlük partnerleri gelirken kenan niye gelmesin
kenanı başrol olmadığı başka dizide pek sanmıyorum dizi dünyasının mega starı ayoll kenan

ayy ama şöyle 5-6 bölümlüğüne gelirse o gidene kadar bakabilirim ama gidince bende giderim

kenanı başrol olmadığı başka dizide pek sanmıyorum dizi dünyasının mega starı ayoll kenan

ayy ama şöyle 5-6 bölümlüğüne gelirse o gidene kadar bakabilirim ama gidince bende giderim
ay halit ergenç varken kenan kim la
geçen topladık kenan+kıvanç+çağatay+engin akyürek=halit ergenç 4 ü bir halit ediyor

Bir kişi için vadiyi satmazdım
vadi izlemeyi bitene kadar vazgeçmem tabikide son sezonları beğenmesemde 12 yasından beridir izliyorum ilk seriden beridir orta okul lise üni 3 tane okul bitirdim ayol vadiyle hatırası anlat bitmez

vadi izlemeyi bitene kadar vazgeçmem tabikide son sezonları beğenmesemde 12 yasından beridir izliyorum ilk seriden beridir orta okul lise üni 3 tane okul bitirdim ayol vadiyle hatırası anlat bitmez
işte odan evde kalmışsın zamanında bihter ziyagili izlesen şimdiye 3.kocanı boşardın

ay halit ergenç varken kenan kim la
geçen topladık kenan+kıvanç+çağatay+engin akyürek=halit ergenç 4 ü bir halit ediyor
ayy hadi halit dizi dünyasnın tarkanı diyelim kenanda mustafa sandalı oluyor ozaman bende hep rakip mega starlardan yana oluyorum musti ve kenanın arkasındayım her zaman