Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

dedikodu var ama bence doğru değil 4.murat olacak diyolla 4.murata baktım 28 yaşkınd aölmüş adam hem de berenşn oğlu olacak gelirse kenan nasıl berenin oğlu olsun .F ancak bir paşa olabilir :A

duyduğumuzu söylüyoz:A
malkoçoğlu tarzında fedai olarak katılır katılırsa paşa rolude gitmez kenana burak gibi fedai rollerinde gelirse ozaman ben bile en azından ilk bölümünde vadiye tercih edebilirim
:A:A:A

malkoçoğlu tarzında fedai olarak katılır katılırsa paşa rolude gitmez kenana burak gibi fedai rollerinde gelirse ozaman ben bile en azından ilk bölümünde vadiye tercih edebilirim
hemen nasıl sattı 😱 pis parlakçı :F neyse belki beren gelince kini de büyütüp kenan yaparlar berenle iki halvet yapsalar @destere ile toto totoya veirp ağlarsınız:A

Kenan için Vadiyi satarsın ha pis hain.sssssssssss
ne satması ayoll teknoloji artık çok gelişti kenandan sonra vadiyide hemen netten izleybiliyorsun artık yatmadan :A:A:A

ama kenanım gelmez burak gibi daha hafif bir oyuncu gelir kıvanç gelebilir aslında 10 bölümlüğüne falan @xemrexxx :F:F:F

ne satması ayoll teknoloji artık çok gelişti kenandan sonra vadiyide hemen netten izleybiliyorsun artık yatmadan :A:A:A

ama kenanım gelmez burak gibi daha hafif bir oyuncu gelir kıvanç gelebilir aslında 10 bölümlüğüne falan @xemrexxx :F:F:F
cansu dere gelmişti 13 böümlüğüne bergüzar da geldi 1 bölümlük partnerleri gelirken kenan niye gelmesin:A

cansu dere gelmişti 13 böümlüğüne bergüzar da geldi 1 bölümlük partnerleri gelirken kenan niye gelmesin:A
kenanı başrol olmadığı başka dizide pek sanmıyorum dizi dünyasının mega starı ayoll kenan :A:A:A
ayy ama şöyle 5-6 bölümlüğüne gelirse o gidene kadar bakabilirim ama gidince bende giderim :F:F:F

kenanı başrol olmadığı başka dizide pek sanmıyorum dizi dünyasının mega starı ayoll kenan :A:A:A
ayy ama şöyle 5-6 bölümlüğüne gelirse o gidene kadar bakabilirim ama gidince bende giderim :F:F:F
ay halit ergenç varken kenan kim la :D geçen topladık kenan+kıvanç+çağatay+engin akyürek=halit ergenç 4 ü bir halit ediyor:A

vadi izlemeyi bitene kadar vazgeçmem tabikide son sezonları beğenmesemde 12 yasından beridir izliyorum ilk seriden beridir orta okul lise üni 3 tane okul bitirdim ayol vadiyle hatırası anlat bitmez :love1::love1::love1:
işte odan evde kalmışsın zamanında bihter ziyagili izlesen şimdiye 3.kocanı boşardın:A

ay halit ergenç varken kenan kim la :D geçen topladık kenan+kıvanç+çağatay+engin akyürek=halit ergenç 4 ü bir halit ediyor:A
ayy hadi halit dizi dünyasnın tarkanı diyelim kenanda mustafa sandalı oluyor ozaman bende hep rakip mega starlardan yana oluyorum musti ve kenanın arkasındayım her zaman

pis @sokak sanati nin kellesini almalı .ss @Almila @Çiğdem- @destere @mrt-06 @Bully
CUahaJTXAAAtVE8.jpg