safinaz kendi özelliklerini kusuyor
her zamanki gibi muhteşemdi şıkkını bir ben işaretlemişim sanırım
o da senin totoşluğun iştesafinaz kendi özelliklerini kusuyorölsede kurtulsak ?
her zamanki gibi muhteşemdi şıkkını bir ben işaretlemişim sanırım![]()
o da senin totoşluğun işte![]()
son sahneye kadar büyük süpriz olucak bölümde dediler oyüzden bölüme ilgi oldu ama evet polatın oğlu felixmiş onu öğrendik haftaya vadide gözle görülür düşüş olucaktır çok büyük tepki var şuan ama kösem dahada düşmüş berenlevadicilerde bir hayal kırıklığı vardı bugün, polatın oğlu felix çıkmış sanırım@Çiğdem- öyle söylüyordu mesajında
bu şokun üstüne yarın kösemim de reytinglerde coşup bizi mutlu ederse vadici arkadaşlar sanırım bir hafta foruma girmez![]()
![]()
beren senin gibi çikinleşmiş düşüş kaçınılmazson sahneye kadar büyük süpriz olucak bölümde dediler oyüzden bölüme ilgi oldu ama evet polatın oğlu felixmiş onu öğrendik haftaya vadide gözle görülür düşüş olucaktır çok büyük tepki var şuan ama kösem dahada düşmüş berenle![]()
sen neden orta yaş ve üstünü seviyon @Çiğdem- gibi fandazdik misinDizinin yeni bölümü bugün ben daha şimdi bitirdim 8.bölümü.Neyse fazla beklemek zorunda kalmayacağım bu akşam izlerim.
Bölüm çok güzel olmuş özellikle son 1 saatlik kısmı çok iyiydi. Kadınlar arasındaki entrika bayağı iyi görünüyor ama reytingler neden düştü onu anlayamadım. Umarım toparlar bu hafta.Dudu Hatun öldü severdim onu yazık oldu.
![]()
Orta yaş ve üstünü değil oyunculuklarını seviyorum en kalitelilerden biri öldü.sen neden orta yaş ve üstünü seviyon @Çiğdem- gibi fandazdik misin![]()
sen meryem krizi haberini kapat pis total.ss bugün afk nin yıldönümüymüş bu aradaOrta yaş ve üstünü değil oyunculuklarını seviyorum en kalitelilerden biri öldü.![]()
Allah rahmet eylesin.sen meryem krizi haberini kapat pis total.ss bugün afk nin yıldönümüymüş bu arada![]()