Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?

• Her zamanki gibi muhteşem

Oy: 4 50.0%
  • Fevkaledenin fevkinde

Oy: 4 50.0%
  • Ortalamaydı

Oy: 0 0.0%
  • Anastasialı bölümler daha iyiydi

• Bu ne ki aç diriliş izle

• Kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    8
bak burada @Çiğdem- e sesleniyor safiye sultanımız:A
CYI6gQyUoAAgE9D.jpg

safinaz kendi özelliklerini kusuyor :) ölsede kurtulsak ?
her zamanki gibi muhteşemdi şıkkını bir ben işaretlemişim sanırım :)

vadicilerde bir hayal kırıklığı vardı bugün, polatın oğlu felix çıkmış sanırım :) @Çiğdem- öyle söylüyordu mesajında :)
bu şokun üstüne yarın kösemim de reytinglerde coşup bizi mutlu ederse vadici arkadaşlar sanırım bir hafta foruma girmez :) :)
son sahneye kadar büyük süpriz olucak bölümde dediler oyüzden bölüme ilgi oldu ama evet polatın oğlu felixmiş onu öğrendik haftaya vadide gözle görülür düşüş olucaktır çok büyük tepki var şuan ama kösem dahada düşmüş berenle :A:A:A

son sahneye kadar büyük süpriz olucak bölümde dediler oyüzden bölüme ilgi oldu ama evet polatın oğlu felixmiş onu öğrendik haftaya vadide gözle görülür düşüş olucaktır çok büyük tepki var şuan ama kösem dahada düşmüş berenle :A:A:A
beren senin gibi çikinleşmiş düşüş kaçınılmaz:A
ayrıca o çocuğun annesi sensin bence polat oğlanı bu ka savunma nedenin de belli oldu :F

Dizinin yeni bölümü bugün ben daha şimdi bitirdim 8.bölümü. :D Neyse fazla beklemek zorunda kalmayacağım bu akşam izlerim. :A

Bölüm çok güzel olmuş özellikle son 1 saatlik kısmı çok iyiydi. Kadınlar arasındaki entrika bayağı iyi görünüyor ama reytingler neden düştü onu anlayamadım. Umarım toparlar bu hafta. :D Dudu Hatun öldü severdim onu yazık oldu. :A

Dizinin yeni bölümü bugün ben daha şimdi bitirdim 8.bölümü. :D Neyse fazla beklemek zorunda kalmayacağım bu akşam izlerim. :A

Bölüm çok güzel olmuş özellikle son 1 saatlik kısmı çok iyiydi. Kadınlar arasındaki entrika bayağı iyi görünüyor ama reytingler neden düştü onu anlayamadım. Umarım toparlar bu hafta. :D Dudu Hatun öldü severdim onu yazık oldu. :A
sen neden orta yaş ve üstünü seviyon @Çiğdem- gibi fandazdik misin:A