Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Geçen Bölüm Daha Güzeldi!

Oy: 0 0.0%
  • Beren'e Olan Elemimden Dolayı Beğenmedim.

• Dizi batmış diyorum çünkü ben Koca Kulaklı Eşeğim.:A

• Kullanılan toplam oy
    7
:Z

Birde bir bilgi vereyim 7.bölümde en çok seyredilen sahne Kösem ile Safiye'nin son sahnesiymiş. Hatta anlık reytinglerde bu sahnede daha da artmış. Yani artık senaristler hareme yoğunlaşsınlar işte.:F Şu yeniçeri sahneleri az azalsın bir. :F

Nerden öğrendin.:Z
O zaman gelecek bölüm o 8 reytinglik kesim çok merak ediyor diziyi. Biraz da bölüm güzel olsa Ohh oooo. :Z

Nerden öğrendin.:Z
O zaman gelecek bölüm o 8 reytinglik kesim çok merak ediyor diziyi. Biraz da bölüm güzel olsa Ohh oooo. :Z
Bir sitede okumuştum. :D Araya Yılbaşınin girmesi iyi oldu. Ekip artık şöyle sakin kafayla bir düşünsün. Ne eksiklikler var diye. :)
Dedigim gibi 8.bölüm bu dizi için dönüm noktası olacak. Senaryo iyi ise millet devam eder kötü ise bırakır. :/

Gerçek izlenme için Youtube'yi baz alırım her zaman, 572 bin de iyi 1.5M'yi bulur büyük ihtimalle. :)

Dün bu bölümü indirdim annem izledi, Anastasia daha iyidi diyor. :A Kumanda sahibi kadın+20 izleyicisi şimdiden Anastasia'yı özledi. :A @xemrexxx

Hahaha çok komik.:)

Star'dan izleyen yokmu yani hiç.:F Tamamen şişirme değildir her halde.:)

Bir sitede okumuştum. :D Araya Yılbaşınin girmesi iyi oldu. Ekip artık şöyle sakin kafayla bir düşünsün. Ne eksiklikler var diye. :)
Dedigim gibi 8.bölüm bu dizi için dönüm noktası olacak. Senaryo iyi ise millet devam eder kötü ise bırakır. :/

Umarım öyle olur. Ekip bu moralle çok iyi hazırlanmalı.:D

Gerçek izlenme için Youtube'yi baz alırım her zaman, 572 bin de iyi 1.5M'yi bulur büyük ihtimalle. :)

Dün bu bölümü indirdim annem izledi, Anastasia daha iyidi diyor. :A Kumanda sahibi kadın+20 izleyicisi şimdiden Anastasia'yı özledi. :A @xemrexxx

Hahaha çok komik.:)

Star'dan izleyen yokmu yani hiç.:F Tamamen şişirme değildir her halde.:)

Umarım öyle olur. Ekip bu moralle çok iyi hazırlanmalı.:D
nasyacığım bir başkaydı beren artık @Çiğdem- gibi karta kaçtı bence nasya dönsün:A

Son düzenleme: