Bundan sonra izlersin diziyi artık.Selamlar herkese
bugün sabah tekrarı vardı yarım yamalak izleyebildim bereni
beğendim çok güzel oynamış elbiseler çok yakışmış ona ekin koç ile de
bence çok yakışmışlar😉
@Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx
Bundan sonra izlersin diziyi artık.Selamlar herkese
bugün sabah tekrarı vardı yarım yamalak izleyebildim bereni
beğendim çok güzel oynamış elbiseler çok yakışmış ona ekin koç ile de
bence çok yakışmışlar😉
@Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx
Bundan sonra izlersin diziyi artık.
Sevindim izlemene.evet izlicem ama netten devam edeceğim😉
3 günün sonucu. @Bully @destere @ozgur2113 @mrt-06 @Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem- @cookies @xemrexxx
1.101.000 izlemiş Berenli bölüm Star'ın sitesinde.
572 binde Youtube'da.
Birde bir bilgi vereyim 7.bölümde en çok seyredilen sahne Kösem ile Safiye'nin son sahnesiymiş. Hatta anlık reytinglerde bu sahnede daha da artmış. Yani artık senaristler hareme yoğunlaşsınlar işte. Şu yeniçeri sahneleri az azalsın bir.
Gerçek izlenme için Youtube'yi baz alırım her zaman, 572 bin de iyi 1.5M'yi bulur büyük ihtimalle.3 günün sonucu. @Bully @destere @ozgur2113 @mrt-06 @Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem- @cookies @xemrexxx
1.101.000 izlemiş Berenli bölüm Star'ın sitesinde.
572 binde Youtube'da.
Bir sitede okumuştum. Araya Yılbaşınin girmesi iyi oldu. Ekip artık şöyle sakin kafayla bir düşünsün. Ne eksiklikler var diye.Nerden öğrendin.
O zaman gelecek bölüm o 8 reytinglik kesim çok merak ediyor diziyi. Biraz da bölüm güzel olsa Ohh oooo.
Gerçek izlenme için Youtube'yi baz alırım her zaman, 572 bin de iyi 1.5M'yi bulur büyük ihtimalle.
Dün bu bölümü indirdim annem izledi, Anastasia daha iyidi diyor. Kumanda sahibi kadın+20 izleyicisi şimdiden Anastasia'yı özledi. @xemrexxx
Bir sitede okumuştum. Araya Yılbaşınin girmesi iyi oldu. Ekip artık şöyle sakin kafayla bir düşünsün. Ne eksiklikler var diye.
Dedigim gibi 8.bölüm bu dizi için dönüm noktası olacak. Senaryo iyi ise millet devam eder kötü ise bırakır. :/
Halvet isterüz.Hahaha çok komik.
Star'dan izleyen yokmu yani hiç. Tamamen şişirme değildir her halde.
Umarım öyle olur. Ekip bu moralle çok iyi hazırlanmalı.
Gerçek izlenme için Youtube'yi baz alırım her zaman, 572 bin de iyi 1.5M'yi bulur büyük ihtimalle.
Dün bu bölümü indirdim annem izledi, Anastasia daha iyidi diyor. Kumanda sahibi kadın+20 izleyicisi şimdiden Anastasia'yı özledi. @xemrexxx
Bir sitede okumuştum. Araya Yılbaşınin girmesi iyi oldu. Ekip artık şöyle sakin kafayla bir düşünsün. Ne eksiklikler var diye.
Dedigim gibi 8.bölüm bu dizi için dönüm noktası olacak. Senaryo iyi ise millet devam eder kötü ise bırakır. :/
nasyacığım bir başkaydı beren artık @Çiğdem- gibi karta kaçtı bence nasya dönsünHahaha çok komik.
Star'dan izleyen yokmu yani hiç. Tamamen şişirme değildir her halde.
Umarım öyle olur. Ekip bu moralle çok iyi hazırlanmalı.
neyi becerememiş
neyi becerememiş
bizimle uğraşmayı bırak istersen bir sürü anti kösem haberi varHistary diye bir seçenek var. İstersek ifşa ederiz.
bizimle uğraşmayı bırak istersen bir sürü anti kösem haberi var
ay pis şikeci.ssŞuan işim var zaten. Enleri belirliyorum. Rihanna yine 1. oldu.
Ayy kadın albüm çıkartmadan sayemde forumun starı oldu.
Neyse Beren'le uğraşma Umut kızıyor sonra.nasyacığım bir başkaydı beren artık @Çiğdem- gibi karta kaçtı bence nasya dönsün
ay hep çalıyor bu @batuhankaralar ın şirketi.ssNeyse Beren'le uğraşma Umut kızıyor sonra.
Sana haber çıktı, Ay Yapım yine yaptı yapacağını. http://www.ucankus.com/detay/150749...mi-delibal-hangi-filmin-birebir-taklidi-cikti