Şimdi Kenan Doğulu düşünsün.Ekinde sadece sakalda değil değişen. Giyim değişmiş. Omuzları genişletmişler. Hafiften padişah havasına girmiş.
Beren zaten mükemmel. @beyazsoy gelse yine kusur bulamaz.
Şimdi Kenan Doğulu düşünsün.Ekinde sadece sakalda değil değişen. Giyim değişmiş. Omuzları genişletmişler. Hafiften padişah havasına girmiş.
Ekinde sadece sakalda değil değişen. Giyim değişmiş. Omuzları genişletmişler. Hafiften padişah havasına girmiş.
ekin de berene dalmış diyollaacaba anastasianın beroşla değişimi hangi olaydan sonra olacak önümüzdeki bölüm tümden beroş değildir sanırım bu haftaki bölüm oyuncularına bakmak lazım acaba anastasia hiçmi yok ?
derin mevzulara dalmıştık tolstoyevski ile birlikte
Ekin-Beren sevilmiş.
Anastasia bölümde hiç yok galiba. Belki Flashbackler olur.
Çünkü direk balkon konuşması ile diziye giriyor.
Anastasia olacak olsa Beren'li tanıtımlar çıkmazdı.acaba anastasianın beroşla değişimi hangi olaydan sonra olacak önümüzdeki bölüm tümden beroş değildir sanırım bu haftaki bölüm oyuncularına bakmak lazım acaba anastasia hiçmi yok ?
o zaman yüzde 50 yi garantiledi)
reytingler tavan yapacaktır
ekin bu yumuşaklıkla, beroş yerine iskendere dalar gibime geliyorekin de berene dalmış diyolladile kolay 8 çocuk artık 2 bölümde bir doğruru beroş sezon sonuna ka
Aaa 2.fragmanı kaldırmışlar. 😱
Kaldırmışlar.
yanlışlıkla mı yüklediler acabaKaldırmışlar.Noldu acaba.
Neyse ki indirmiştim ben.
Neyse ki indirmiştim ben.Youtube'a yükleyip izlenme artırsam mı acaba.
Siz yarın izlemeyenlere fragmanı anlatırsınız artık.Ben telefonuma indirmiştim
sonra ceza yeNeyse ki indirmiştim ben.Youtube'a yükleyip izlenme artırsam mı acaba.
Dizinin ilk bölümünde de herkes coşmuş o kadar mesaj atmış kimse görmemişti)) kesin reyting rekoru kıracak mükemmel olmuş nidaları yükseliyordu))Ekinde sadece sakalda değil değişen. Giyim değişmiş. Omuzları genişletmişler. Hafiften padişah havasına girmiş.
2.Fragmanı konuya ekledim.
@ozgur2113 @sokak sanati @destere @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @GunesinOglu @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?