bige zaten my de oynadı@xemrexxx sen bilirsin Bige katılır mı yakında bu diziye
my faktörü daha mühim tabisi deStandartların üstünde bir oyuncu Beren. Tabii ki yabancı twerk çok olacak.
bige zaten my de oynadı@xemrexxx sen bilirsin Bige katılır mı yakında bu diziye
my faktörü daha mühim tabisi deStandartların üstünde bir oyuncu Beren. Tabii ki yabancı twerk çok olacak.
bige zaten my de oynadı
my faktörü daha mühim tabisi de
bir timurcuğuma sormalıEe ne alaka şimdi bunda oynayamaz mı
bige zaten my de oynadı
my faktörü daha mühim tabisi de
beren gelmeden önce de tweetlerin çoğu türkçe değildiBeren gelince o my faktörü işe yaradı nedense.
bir kişi var ama onun rolü my de 1 bölümlüktü bige 7-8 bölüm kaldı galiba
beren gelmeden önce de tweetlerin çoğu türkçe değildi
bir kişi var ama onun rolü my de 1 bölümlüktü bige 7-8 bölüm kaldı galiba
ferit kaya galiba adıO kişi kimBige nin bölümlerini söyle onlara bakam
Afiş gayet güzelmiş.ferit kaya galiba adı
bige 65-75 arası bir yerlerde oynadı
hemen osn fragmanınmız ve afişlerimiz de çıkmış demek ki timurcuğum araplarla ortak hareket ediyor diziye bir dayanak@destere @sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113 @Bully
beren görmüş @destere şöyle oluyomuş neden hogartha @Çiğdem- le anlaştıkları belli oldu
Fabrika ayarlarına döndün sen yine bence..Daha demin övüyordun diziyi.
Düşüncene katılmıyoruz. Hem Çiğdem hep 1 numara.
ferit kaya galiba adı
bige 65-75 arası bir yerlerde oynadı
hemen osn fragmanınmız ve afişlerimiz de çıkmış demek ki timurcuğum araplarla ortak hareket ediyor diziye bir dayanak@destere @sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113 @Bully
beren görmüş @destere şöyle oluyomuş neden hogartha @Çiğdem- le anlaştıkları belli oldu
Afiş gayet güzelmiş.
Bu arada @Çiğdem- iyice abarttın sende yok 45 yaş gösteriyor diye.Sende yani bir iyisin böyle heh destek oluyor bize diyoruz sonra arada bir kaç bomba atıyorsun böyle bize.
ben hem severim hem döverim öyle kör gözlerle savunmam kimseyi en sevdiğimin bile hatasını görürsem kafasına oklava inerAfiş gayet güzelmiş.
Bu arada @Çiğdem- iyice abarttın sende yok 45 yaş gösteriyor diye.Sende yani bir iyisin böyle heh destek oluyor bize diyoruz sonra arada bir kaç bomba atıyorsun böyle bize.
Hmm oklava diyorsun yani.ben hem severim hem döverim öyle kör gözlerle savunmam kimseyi en sevdiğimin bile hatasını görürsem kafasına oklava iner
belki biraz bakarım şu dönemlere berenin gelmesine hep senaryo düzelicek idam vardı 6.bölümden ve 7.bölümün fragmanından bu iddamın çıktığıa açıkca ortadaHmm oklava diyorsun yani.7.Bölümü izlersin artık.
bakalım iddaan tutmazsa takas artı kseni döverbelki biraz bakarım şu dönemlere berenin gelmesine hep senaryo düzelicek idam vardı 6.bölümden ve 7.bölümün fragmanından bu iddamın çıktığıa açıkca ortada
kösem izleyenlerden bile daha çok ümit vaa ettim ben bu diziye sizden bile daha çok umutluydum senaryo açısından ama enaryo iyi olunca herkes meydana çıkar bizde öyle diyorduk der ayol ben bir idda ortaya atarken nedense hep tek başıma savunuyorum kimseden ses seda yok ama o tutunca herke meydana çıkıyor ne var canım bizde öyle diyorduk diyenden geçilmiyor hahahabakalım iddaan tutmazsa takas artı kseni döver
En kötü 2 reyting artışı bekliyorum bende.kösem izleyenlerden bile daha çok ümit vaa ettim ben bu diziye sizden bile daha çok umutluydum senaryo açısından ama enaryo iyi olunca herkes meydana çıkar bizde öyle diyorduk der ayol ben bir idda ortaya atarken nedense hep tek başıma savunuyorum kimseden ses seda yok ama o tutunca herke meydana çıkıyor ne var canım bizde öyle diyorduk diyenden geçilmiyor hahaha
@xemrexxx @Harunnn60
6 ortalama alırsa vadiyi , ile geçebilir ben vaiden yine 6 ortalama bekliyorum 7 çıkıcağımızı sanmıyorum pek kösem 6 ortalama yakalar bu bölümde ama şua olabilir bak bu bölüm 5 ortalama alır haftaya 7 ortalamaya çıkar yanı bu ihtimalde varEn kötü 2 reyting artışı bekliyorum bende.Total'de 2.yada 3.sırada olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?