Ekin & Beren Uyumu Sizce Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    14
O kişi kim :X Bige nin bölümlerini söyle onlara bakam :A
ferit kaya galiba adı :D
bige 65-75 arası bir yerlerde oynadı :A

hemen osn fragmanınmız ve afişlerimiz de çıkmış demek ki timurcuğum araplarla ortak hareket ediyor diziye bir dayanak :A @destere @sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113 @Bully
CWlwic0XAAEbIV2.png

beren görmüş @destere şöyle oluyomuş neden hogartha @Çiğdem- le anlaştıkları belli oldu :A
CWlfJ-VWIAA3sgK.jpg

Son düzenleme:

hemen osn fragmanınmız ve afişlerimiz de çıkmış demek ki timurcuğum araplarla ortak hareket ediyor diziye bir dayanak :A @destere @sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113 @Bully
CWlwic0XAAEbIV2.png

beren görmüş @destere şöyle oluyomuş neden hogartha @Çiğdem- le anlaştıkları belli oldu :A
CWlfJ-VWIAA3sgK.jpg
Afiş gayet güzelmiş. :D

Bu arada @Çiğdem- iyice abarttın sende yok 45 yaş gösteriyor diye. :D Sende yani bir iyisin böyle heh destek oluyor bize diyoruz sonra arada bir kaç bomba atıyorsun böyle bize. :A

CWlwic0XAAEbIV2.png

CWlfJ-VWIAA3sgK.jpg

alttaki ninja kaplumbağa napıyor :)

Bu arada @Çiğdem- iyice abarttın sende yok 45 yaş gösteriyor diye. :D Sende yani bir iyisin böyle heh destek oluyor bize diyoruz sonra arada bir kaç bomba atıyorsun böyle bize. :A

kendisi gibi görüyor herkesi :)

ben hem severim hem döverim öyle kör gözlerle savunmam kimseyi en sevdiğimin bile hatasını görürsem kafasına oklava iner :A:A:A

Beroşşş :love1: :love1: :love1:

Kapalı hali süper :) kapanmayı hiç düşündü mü beren acaba :)

bakalım iddaan tutmazsa takas artı kseni döver:A
kösem izleyenlerden bile daha çok ümit vaa ettim ben bu diziye sizden bile daha çok umutluydum senaryo açısından ama enaryo iyi olunca herkes meydana çıkar bizde öyle diyorduk der ayol ben bir idda ortaya atarken nedense hep tek başıma savunuyorum kimseden ses seda yok ama o tutunca herke meydana çıkıyor ne var canım bizde öyle diyorduk diyenden geçilmiyor hahaha :F:F:F
@xemrexxx @Harunnn60

kösem izleyenlerden bile daha çok ümit vaa ettim ben bu diziye sizden bile daha çok umutluydum senaryo açısından ama enaryo iyi olunca herkes meydana çıkar bizde öyle diyorduk der ayol ben bir idda ortaya atarken nedense hep tek başıma savunuyorum kimseden ses seda yok ama o tutunca herke meydana çıkıyor ne var canım bizde öyle diyorduk diyenden geçilmiyor hahaha :F:F:F
@xemrexxx @Harunnn60
En kötü 2 reyting artışı bekliyorum bende. :D Total'de 2.yada 3.sırada olacağız. :D

En kötü 2 reyting artışı bekliyorum bende. :D Total'de 2.yada 3.sırada olacağız. :D
6 ortalama alırsa vadiyi , ile geçebilir ben vaiden yine 6 ortalama bekliyorum 7 çıkıcağımızı sanmıyorum pek kösem 6 ortalama yakalar bu bölümde ama şua olabilir bak bu bölüm 5 ortalama alır haftaya 7 ortalamaya çıkar yanı bu ihtimalde var :F:F:F