nurgül sultanım, nursuz nur gibi kötü yaşlanacak değildiSaça iki beyaz atalım da Kösem'in yaşlandığına inansınlarKeşke MY'de yaptıkları gibi yüzüne de bir şeyler yapsalardı
![]()
Saça iki beyaz atalım da Kösem'in yaşlandığına inansınlarKeşke MY'de yaptıkları gibi yüzüne de bir şeyler yapsalardı
![]()
Bu hali hiç 60 yaşındaki bir valide sultana benziyor mu allah aşkınanurgül sultanım, nursuz nur gibi kötü yaşlanacak değildi![]()
O kadar sabrettik bundan bir şey çıkmazdıMakyöz parası çıkarma bir de ya.Nerden kısarsak kâr.
![]()
ayol ne var biz safiye sultan olarak 69 zumuzda şöyleydikBu hali hiç 60 yaşındaki bir valide sultana benziyor mu allah aşkına
O kadar sabrettik bundan bir şey çıkmazdı
Ah ah keşke geçen sezonki kadro olsaydı en azından FOX daha az zarar ederdi![]()

ayol parayı peşin verdiniz neyi kısıyonMakyöz parası çıkarma bir de ya.Nerden kısarsak kâr.
![]()
ayol ne var biz safiye sultan olarak 69 zumuzda şöyleydikneyse hrp bugünü beklemiştik diyorum lafı gelmişken
@mrt-06 @Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 55974
ayol parayı peşin verdiniz neyi kısıyon![]()
Safiye yılanını bile özledim.ssayol ne var biz safiye sultan olarak 69 zumuzda şöyleydikneyse hrp bugünü beklemiştik diyorum lafı gelmişken
@mrt-06 @Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 55974
ayol parayı peşin verdiniz neyi kısıyon![]()