Şuan dönüşümlü olarak hem Bedel'in hem de Kösem'in yeni bölümünü izliyorum ikisi de çok heyecanlı gidiyor.Bir zamanlar bugüngünlerden bedel.
Şuan dönüşümlü olarak hem Bedel'in hem de Kösem'in yeni bölümünü izliyorum ikisi de çok heyecanlı gidiyor.Bir zamanlar bugüngünlerden bedel.
yani mantıken kadınlara ilgi duymuyorsa belki direk cinciye ilgi duyuyordur )
Şuan dönüşümlü olarak hem Bedel'in hem de Kösem'in yeni bölümünü izliyorum ikisi de çok heyecanlı gidiyor.
cennetle süper olurlardıGecenlerde bir yazı okumuştum. Şu Dudu hatun yerine Zeynep Kankonde olsa diyorlardi cidden o kadının enerjisi cok iyi. @xemrexxx
Seni keklediğim gün aklıma geldi.Damlamadığı ile ilgili bilgi yok. Belşki papalar gibi erkeklere ilgi duyuyordur. Ama iş vardır.
Kes bee.ss
Seni keklediğim gün aklıma geldi.
Çok eğlenmiştim ama. Atv'nin sitesinde yeni sezonu aramıştın.Evet. Geçen o mesajları okuyordum.
Hoşgeldin beyazsoy ) Bende nerde kaldın diyordum.Beren gelse reyting artsa ya reyting listesinde bulmakta cok zorlaniyorum da)))
dervişin geçen haftaki reyhanı aşağı pike yaptırdığı sahne harikaydı arada bir öyle heyecanlar lazımHelal be Derviş bir kez daha gözüme girdin. İlerde iyi anlaşacaklardır Beren'imle.
Çok eğlenmiştim ama. Atv'nin sitesinde yeni sezonu aramıştın.
Nesi günah be çok eğlenmiştim.Sizde eğlenmiştiniz. Günah bana yaa.
safiyeye laf koydu hatuncukFitneyi halka soktu Şahin.
Dizi gayet akıcı gidiyor. SÜper.
İçmişte mi gelmiş bu Anastasia.