Ahmet ama ne ara oldu anlamadım. Mahfiruz da yok ortalıkta. Ida tarihe göre hamile olması lazım.raşa hatun gebe çıktı onu kim hamile bıraktı anlamadım
bu ne herkesin taht adayı var
Anastasya yanina beren tabiki iyi sanirim tims ozelikle boyle bir kiz bulmus bereni kabul etirmek icin ))) taktir ettim timsi simdi)))sonunda berenin değerini anlayacağına emindimbende bekliyorum gözümüz yollarda kaldı şöyle salınsın bir sarayda
Ahmet ama ne ara oldu anlamadım. Mahfiruz da yok ortalıkta. Ida tarihe göre hamile olması lazım.Dizi karışti iyice.
tahtta ahmet varken oturmaya kalkma daben tahta çıkarsam @Çiğdem- i sultan yapıcam fırsat bu fırsat herkes tahta adayken arada bende bir yer kapayım
Anastasya yanina beren tabiki iyi sanirim tims ozelikle boyle bir kiz bulmus bereni kabul etirmek icin ))) taktir ettim timsi simdi)))
ahmet çiçek bozuğu olmuş artık ondan bir cacık olmaztahtta ahmet varken oturmaya kalkma da))
safiye ile fahriye çok yapay .ss
neyse beyazsoyla çok sevişme mesajlarında @Çiğdem- kıskanıyormuşahmet çiçek bozuğu olmuş artık ondan bir cacık olmaz
Safiye korkutuyor ciddeen.O bağrış neydi.😱
Halime azraile meydan okudu resmen. Coştu iyice.
Safiye korkutuyor ciddeen.
halimem ne yapsa yeridirSafiye korkutuyor ciddeen.O bağrış neydi.😱
Halime azraile meydan okudu resmen. Coştu iyice.
Safiye korkutuyor ciddeen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?