safiyenin planı mustiyi tahta çıkarmak musti de hastalanacak ona mors olacak diyorumSafiye inanmamış. @Harunnn60 @xemrexxx fena mors oldunuz.
halimem çok karizma ya kadına aşık olacağım nerdeysesafiye de mors olacak bu bölüm
Cok sacma degil mi ya sürekli bütün kadınlar onun peşinde.tüm kadınlar dervişe yazıyor yine
adamda çekicilik var demek kiCok sacma degil mi ya sürekli bütün kadınlar onun peşinde.
senin beroşu sollicek bencehalimem çok karizma ya kadına aşık olacağım nerdeyse
safiyenin planı mustiyi tahta çıkarmak musti de hastalanacak ona mors olacak diyorum
sonunda berenin değerini anlayacağına emindim bende bekliyorum gözümüz yollarda kaldı şöyle salınsın bir saraydaZaping yaparken gordum anastaaya berbat konusmasina denk geldim. Kiz guzel de degil nerden buldular bu kizi dedim beren gelsede kurtulsak dedim ondan yazdim))
musti az yedi fahriye izin vermedi yaÇocuklarda daha mı yavaş yayılıyor. Gün geçti hala belli değil. Bölüm sonunu bulmaz çiçeğin belirtisi Mustafa'da. Zaten fragmanda isyan vardı.
o biraz zor şimdi neden göz alıyor çünkü diğer karakterler sönük kalıyor yani koyunun olmadığı yerde keçiye abdürrezak derler hesabı bir gelsin prensesim sonra tüm sahte yıldızlar tek tek söneradamda çekicilik var demek ki
senin beroşu sollicek bence
musti az yedi fahriye izin vermedi ya
Fahriye az ye dedi.Çocuklarda daha mı yavaş yayılıyor. Gün geçti hala belli değil. Bölüm sonunu bulmaz çiçeğin belirtisi Mustafa'da. Zaten fragmanda isyan vardı.
çok beklicen nanik sanao biraz zor şimdi neden göz alıyor çünkü diğer karakterler sönük kalıyor yani koyunun olmadığı yerde keçiye abdürrezak derler hesabı bir gelsin prensesim sonra tüm sahte yıldızlar tek tek söner
@destere yas dönemine girer pek bir severdi bu arada bu @Bully neden yprum yapmıyor @GunesinOglu da yok ikiz dingiller.ssRaşa'da mevta.😱